V86 Visby 10/7

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – -​​​

BÄSTA SPIKEN: 6 FLEET ADMIRAL 43% (V86-2)

Galopperade i den senaste starten efter 100 meter men kom tillbaka starkt och visade att formen sitter där. Stöter på en tuff konkurrent i form av Global Welcom men hästen gör årsdebut och måste plocka in 20 meter på vår spik, vilket vi tror blir för tufft. Normal ska inte hästarna på start räcka till här och står bara Fleet Admiral på benen tror vi det är en toppchans. Vi tror Örjan Kihlström kommer avancera framåt tidigt och är den troliga ledaren varvet kvar. Borde var klar favorit och endast 43% i skrivande stund tackar vi för, även om han kanske blir klar favorit när starten går och landar över 50% är det utan tvekan omgångens bästa spik!

CHANSSPIKEN: 10 MAGIC HEART 25% (V86-5)

Här tar vi ställning i ett annars väldigt öppet lopp på förhand. Kommer med fin form och står alltid för jämna och fina prestationer. Utgångsläget är som det är och det får inte strula därifrån men vi tror det är bästa hästen i fältet. Barfotabalansen föll väl ut senast och det blir inga ändringar till den här starten. Extra intressant att Johan Untersteiner kär hästen för första gången.

​​- – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com