Travtips till V75 Årjäng Lördag 13 juli 2019 Start: 16.20

Omgången håller hög klass och det är fin sport– spelmässigt ser det också spännande ut. Omgångens höjdpunkt är Årjängs stora sprinterlopp som samlat ett mycket bra startfält. Vi streckar på och håller tummarna för en eller annan skräll och bra utdelning – lycka till! 

V75-1: Ranking: 1, 2, 6, 7, 8, 10, 3, 4, 9 

Favoriten: 1 Eldorado B. med Torbjörn Jansson får tipset. Trots att innerspåret inte är optimalt på Årjäng bör spetschansen vara mycket god – han har fin form och klarar distansen och det ska vara en bra chans att det håller hela vägen. Främsta motbuden är 2 Apapmand som såg mycket fin ut vid seger senast och 6 Ragazzo da Sopra. 

V75-2: Ranking: 3, 2, 1, 4, 6, 5, 7, 11, 10, 8, 12 

Favoriten: 1 Deede Star blir mycket streckad och spik för många. Han ska ses med bra chans och räknas tidigt, blir det spets är det en mycket bra chans. Sprang och bröt senast och såg inte helt hundra ut och innerspåret kan ställa till det – det kan vara läge att gradera den stora streckfavoriten. 

Draget: 3 Ready to Roll med Erik Silvén får tipsnicken istället. Håller fin form och tränar på bra – stallet är uppåt om chanserna. Från ett bra framspår bör det bli felfri avgång och han kan vara starkast till slut i detta gäng – endast streckad till 12 % är han ett roligt motbud till storfavoriten. 

V75-3: Ranking: 10, 14, 13, 5, 8, 12, 1, 6, 15, 11, 2, 7, 3, 4, 9 

Draget: 10 Pyrmo med Ulf Ohlsson får tipsnicken. Har visat mycket fin form vid två raka segrar. Stallet är uppåt och tror på en mycket bra prestation – hästen är lugnt tagen hitintills och man tror på en rejäl rekordsänkning tidsmässigt. Tål även ett tuffare upplägg och i ett jämnt lopp kan han vara starkast till slut. Främsta motbuden är 14 Rappnor, 13 Lukas Rauen och 5 Spik Loke. 

V75-4: Ranking: 2, 15, 11, 14, 1, 6, 7, 13, 9, 5, 10, 8, 4, 3 

Favoriten: 2 Lady Nandine med Jorma Kontio får tipset. Går hon felfritt från det snäva spåret blir hon inte lätt att plocka tillägg på – gick 13.7 över medeldistans senast utan att pressas – kommer hon till spets bör det vara en toppchans. Eftersom det finns galopprisk kan det löna sig att gardera storfavoriten – främsta motbuden är 15 Hope and Dreams, 11 Dallas As och 14 Waffle Cone. 

V75-5: Ranking: 5, 4, 1, 6, 9, 2, 10, 12, 3, 11, 7, 8 

Favoriten: 5 Macelleria med Robert Bergh får tipset. Har gjort det mycket bra i sin nya regi och då han är mycket snabb bakom bilen vid laddning finns det spetschans – kommer han dit blir han en svår nöt att knäcka för övriga. Främsta motbudet är 4 Charlock Wiking som också är ute efter spets – kommer han dit ska han räknas med bra chans. 

V75-6: Ranking: 1, 6, 4, 2, 5, 11, 7, 12, 9, 3, 10 

Favoriten: 1 Visa As med Björn Goop får tipset. Har visat fin form på slutet och lyckas hon hålla upp ledningen från innerspår är det en toppchans – missar Goop spets lär han styra ut direkt om möjlighet finns och hon kan vinna detta även med ett utvändigt lopp. Garderar man storfavoriten och hoppas på skräll är det främsta motbuden 6 Sanda Love, 4 Jaques Noir och 2 N.Y.CoeurdeSoleil. 

V75-7: Ranking: 6, 2, 5, 3, 1, 7, 8, 9, 4, 10 

Draget: 6 Milligan´s School med Ulf Eriksson har formen helt på topp. Stämmer det med positionerna kan han vara starkast till slut i detta mycket öppna sprinterlopp som håller mycket hög klass. 

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com