V75 Årjäng 13/7

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – -​​​

BÄSTA SPIKEN: 1 ELDORADO B. 38% (V75-1)

Hans-Owe Sundbergs fina springare har visat grym form på sistone och senast på Eskilstunas oval så kom man aldrig riktigt in i matchen, men spurten ute i vida spår över upploppet var av bästa märke och räckte den dagen till en femteplats. Nu startar man från ett betydligt bättre läge och taktiken är förmodligen att försöka leda detta runt om. Får man inte utså allt för hög press i ledningen så har vi svårt att se hur ekipaget ska förlora loppet då det är en position som man trivs i och har bra statistik ifrån, minns Östersund när man spetsade från bricka sju och vann i ohotad stil. Omgångens ”BANK” finner vi denna omgång direkt i inledningen!

CHANSSPIKEN: 15 HOPE AND DREAMS 17% (V75-4)

Ingen enkel uppgift på förhand att runda samtliga men hästen kommer med full form och senast blev det just seger från bricka 15. Liknande förutsättningar denna gång fast lite enklare emot, skulle favoriten Lady Nadine trava rent hela vägen blir det ingen enkel nöt att knäcka men vi på Travimperiet både hoppas och drömmer att vår idé bara är bäst! Fel favorit enligt oss och vi tar ställning här och chansspikar.

​​- – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com