V86 Eskilstuna 17 Juli 2019 Start:19.20

Omgången ser spelmässigt spännande ut och flera av loppen håller fin klass. Vi streckar på och håller tummarna för en eller annan skräll och bra utdelning – lycka till! 

V86-1: Ranking: 5, 3, 2, 1, 4 

Favoriten: 5 Who´s Who med Örjan Kihlström blir omgångens största streckfavorit och mest anlitade spik. Han ska ses med mycket bra chans i det lilla fältet då han bör få en bra position direkt. Främsta utmanare är Vainquer R.P. med Björn Goop – kommer han till tät och körs där kan han utmana storfavoriten. 

V86-2: Ranking: 2, 3, 10, 4, 9, 7, 1, 6, 11, 5, 8, 12 

Favoriten: 2 Ghostintheshell med Jorma Kontio får tipsnicken. Har gjort det bra i sina två starter och segrat i bägge. Kommer hon till spets är det en bra chans men eftersom det är en orutinerad häst kan det vara värt att gardera henne – främsta utmanare är 3 Carry Cash och 10 Fuel Burn. 

V86-3: Ranking: 7, 2, 11, 6, 3, 9, 8, 13, 15, 1, 12, 5, 14, 4 

Favoriten: 7 Exciting Chip med Björn Goop får tipset. Övertygade vid vinst i sin Sverigestart och formen är på topp. Har svårt spår bakom bilen men Goop lär vara offensiv och hon ska ses med bra chans i detta gäng. 

Draget: 2 Whitestripe Maid är en rolig skräll endast streckad till 4 %. Satt fastlåst med krafter kvar senast och stämmer det med positionerna kan det vara vinnaren i detta stolopp. 

V86-4: Ranking: 1, 2, 7, 5, 3, 4, 8, 6 

Favoriten: 1 Attack Diablo återfinns numera i träning hos Alessandro Gocciadoro som även sitter upp bakom nu. Har gjort fyra starter i år och formen kommer smygande. Han är riktigt snabb bakom bilen vid laddning och det finns möjlighet att han håller spets här – endast streckad till 7 % är han ett roligt skrälldrag i jakten på lite större pengar. 

V86-5: Ranking: 1, 4, 10, 5, 9, 2, 8, 6, 11, 3, 12, 7 

Favoriten: 1 Sciacallo O.M. med Wilhelm Paal är ett annat roligt drag som A-häst/Utgångshäst på det reducerade systemet. Formen är diffus efter lite vila men han har definitivt kapacitet att plocka ner detta gäng om formen sitter där direkt. – han har gjort bra prestationer tidigare direkt efter vila. Endast streckad till 10 % är han loppets roliga skrälldrag. 

V86-6: Ranking: 15, 13, 4, 11, 6, 5, 7, 9, 1, 14, 8, 2, 3, 10 

Favoriten: 15 Visa As med Alessandro Gocciadoro får tipsnicken. Senast blev det galopp men formen verkar fortsatt fin och felfri bör hon kunna runda detta trots svårt läge. Garderar man storfavoriten är 13 Beauty Leg och 4 Livi Memory två roliga skrälldrag att se upp med. 

V86-7: Ranking: 2, 10, 1, 4, 3, 5, 12, 7, 6, 9, 11, 8 

Favoriten: 10 Marrakesh medJorma Kontio gör årsdebut och formen är diffus. Ska ses med chans men då det är årsdebut och det rör sig om en orutinerad häst med endast sex starter kan det vara läge att gardera favoriten. 

Draget: 2 Zanzibar Wise As med Alessandro Gocciadoro får tipsnicken istället. Hon har visat mycket fin fart men galopperade senast. Går hon iväg felfritt bör det kunna bli spets och då ska det vara en bra chans att det håller hela vägen. 

V86-8: Ranking: 2, 10, 1, 5, 9, 4, 8, 7, 3, 6 

Favoriten: 2 Inti Boko med Jorma Kontio får tipsnicken i ett mycket jämnt och öppet 4-åringslopp. Här ska man nog inte spara på strecken då ingen bakom favoriten känns chanslös – det är dessutom årsdebut för Inti Boko och det kan fattas tempo och lopp i kroppen i detta tuffa gäng och en gardering kan vara på sin plats. 

Dragen: 10 Remarkable Feet med Jörgen Westholm satt fast med mycket krafter kvar i sprintermästaren senast – endast streckad till 4 % är är han en skräll att se upp med. 5 Zabul Fi är en annan skräll att se upp med. Har hög kapacitet och gjorde debut i ny regi hos Jerry Riordan senast – endast streckad till 4 % är han också ett spännande skrälldrag i detta öppna lopp. 

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com