Travtips till V75 Axevalla lördag 20 juli 2019 Start: 16.20

Omgången håller hög klass och det är fin sport – spelmässigt ser det också spännande ut. Vi streckar på och håller tummarna för en eller annan skräll och bra utdelning – lycka till! 

V75-1: Ranking: 8, 6, 7, 10, 3, 1, 4, 2, 11, 5, 12 

Draget: 8 Jaques Noir med Örjan Kihlström är ett spännande drag i det inledande loppet endast streckad till 10 % i skrivande stund. Senast blev det galopp men stallet är uppåt om formen och från bakspår bör det bli felfri avgång. Är han med bra in på Axevallas långa upplopp kan han bli svår att stå emot till slut för övriga. 

V75-2: Ranking: 3, 12, 13, 8, 9, 6, 11, 14, 1, 7, 2, 10, 5, 4 

Draget: 3 Gun Palema med Mikael J Andersson får tipsnicken. Hon har vilat kort efter senaste starten, men tränar på bra och stallet tror på en bra prestation direkt. Hon är snabb och spetschansen ska vara god – kommer hon dit kan det hålla hela vägen – endast streckad till 10 % är hon loppets roliga drag. 

V75-3: Ranking: 6, 7, 11, 8, 3, 2, 12, 10, 5, 4, 9 

Favoriten: 6 Istanbul Boko med Jorma Kontio blir stor streckfavorit. Hästen är stark och stallet tror att distansen ska passa även om det är debut. Kommer han till spets bör det vara en mycket bra chans. Hästen är orutinerad och obeprövad på distansen så en gardering behöver inte vara fel – främsta motbuden är 7 Digital Science och 11 Ivory di Quattro. 

V75-4: Ranking: 7, 6, 9, 14, 5, 11, 13, 4, 12, 2, 1, 8, 15, 10, 3 

Draget: 7 Pane Vino är ett spännande skrälldrag som A-häst/Utgångshäst på det reducerade systemet i jakten på lite större pengar – endast streckad till 5 % är han bortglömd i ett öppet lopp. Presterar lite ojämnt ibland och har inte haft rätta flytet och suttit fast med krafter kvar på slutet – stallet är uppåt om formen och tror på bra chans. Stämmer det med positionerna kan han vara starkast till slut. 

V75-5: Ranking: 11, 4, 9, 12, 5, 10, 6, 1, 7, 3, 8 

Favoriterna: 11 Ural och 4 Master Crowe där den förstnämnda får tipsnicken. Jämnt streckat mellan dessa efter strykning av Vevet Gio – Ural har visat fin form och Jorma lär vara offensiv från bakspåret – han tål även en tyngre resa och kan vinna även från dödens. Kommer Master Crowe till spets är han främsta utmanare och ska räknas tidigt. 

V75-6: Ranking: 4, 8, 11, 3, 9, 12, 1, 7, 5, 6, 2, 10 

Favoriten: 4 Milligan´s School med Ulf Eriksson får tipsnicken. Presterade inte på topp senast över kort distans på lite kladdig bana, men stallet tror att formen fortsatt är på topp. Bör ha bra chans att ta spets och då blir han en svår nöt att knäcka för övriga. Främsta motbudet om man garderar favoriten är 8 Hachiko de Veluwe som gör en spännande debut i gulddivisionen – trots orutin kan han kanske redan nu utmana de äldre och mer rutinerade hästarna. 

V75-7: Ranking: 3, 4, 1, 6, 10, 2, 7, 5, 9, 8, 11, 12 

Favoriten: 3 Global Winner med Jorma Kontio får tipsnicken. Håller en jämn och fin form och ska ses med bra chans i ett annars öppet lopp – tål även att göra en del jobb själv och kan vinna detta oavsett position. Främsta utmanare är 1 Marcello Wibb och 6 Adde S.H. 

Draget: 4 Categorial letar man en jätteskräll som kan ge korsdrag i kuponghögen är Categorial spännande. Endast streckad på 1 % i skrivande stund – tränare Jonas Moberg tycker att hästen är underskattad och skulle han komma till spets vill han köra där och då är han en rolig jätteskräll att se upp med i det avslutande loppet. 

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com