V75 Axevalla 20/7

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – -​​​

BÄSTA SPIKEN: 6 ISTANBUL BOKO 65% (V75-3)

Bästa spiken i omgången finner vi Avd 3, och Timo Nurmos nya stjärnämne Istanbul Boko som vi vet att han håller väldigt högt. Har på karriärens inledande starter aldrig slutat utanför prispallen och senast så var intrycket slående och man skymtade kanske en glimt av vilken kapacitet som finns i hästen. Vi tycker att motståndet denna gång är av den lite svårare sorten, dock tror vi att respekten från konkurrenterna kommer ligga dem i fatet och troliga scenariot är att man relativt snabbt når ledningen och då vill vi påstå att loppet är över. Vi utnämner hästen till omgångens bank!

CHANSSPIKEN: 7 RANDEMAR R.D 36% (V75-1)

Vi inleder omgången direkt med en spik och vi hittar den från stall Untersteiner och Halmstad. Senast var man heroisk när man utvändigt ledaren var fullständigt överlägsen sin konkurrenter förutom en och det var en såpass bra häst som Zalie Gar som med största sannolikhet befinner sig i toppen i Europa bland ston. Några sådana motståndare finns ej med i startlistorna denna gång utan nu är motståndet utav mer beskedligt slag. Vi tror man vinner detta lopp oavsett resa och väljer att singelstrecka ekipaget utan att tveka.

​​- – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com