V75 Axevalla söndag

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – -​​​

BÄSTA SPIKEN: 7 DOUBLE EXPOSURE 46% (V75-7)

Vi avslutar omgången med vår bästa spik Double Exposure som är en motiverad favorit. Gynnas av de två strykningarna invändigt och det är inte omöjligt att Örjan sitter i ledningen omgående, därifrån lär det inte hända så mycket och då blir ekipaget mycket svårslagna. Skulle Dear Friend vilja ta emot Double Exposure finns styrkan att vinna även från dödens. Har varit ute i tuffa sammanhang på slutet och möter betydligt enklare den här gången. Galoppen senast är inget som oroar oss då det fanns naturliga orsaker till den. Mycket talar för vår spik och vi har svårt att se hon förlora det här loppet.

CHANSSPIKEN: 10 LOVEEXPLOSION H.C 17% (V75-1)

Öppet lopp på förhand och det är hela fem ekipage där det endast skiljer 2% mellan strecken i skrivande stund. Bäst segerchans tycker vi Loveexplosion H.C har som vi tror kommer få ett offensiv upplägg och det är inte omöjligt att Christoffer Eriksson kan sitta i ledningen varvet kvar. Håller bra form och gör sällan en dålig insats. Ett givet streck på kupongen och vill man ta ställning i ett lopp där de flesta garderar så rekommenderar vi att chansspika.

​​- – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com