GS75 Åmål 28/7

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – -​​​

BÄSTA SPIKEN: 6 EGON N.O. 89% (GS75-3)

Vi inser naturligtvis att procenten är väldigt hög och bara genom det kan DET finnas anledning att gardera – men vi ser inte hur man ska förlora detta loppet när vi kollar igenom övriga konkurrenter. Magnus Teien Gundersen som kör favoriten är dessutom en kusktalang av rang och har redan vunnit ett antal storlopp hemma i Norge. Har även fått chansen i ett antal storlopp under sommaren och verkligen visat att han är en av dem som kommer dominera travet inom en snar framtid. Bank!

CHANSSPIKEN: 6 LA VIVA 15% (GS75-5)

Vi tror oss ha hittat en spännande vinnare i den fjärde avdelningen – som är ett lopp över den lite annorlunda distansen 2080m. LA VIVA och Glenn H Persson kommer med fin form och är en häst som sannerligen vet vart linjen ligger. Vi synar loppet som så att det kan bli en del rusningar från start vilket kan gynna vårt drag då vi hoppas och tror att man kan hitta ner i ett andraspår ganska omgående. Tål att göra en del jobb själv dessutom vilket kan behövas. Vi spikar.

​​- – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com