V75 Jägersro 30/7

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – -​​​

BÄSTA SPIKEN: 13 RECKLESS 23% (V75-7)

Stall Goop har nog hittat en perfekt uppgift för sin stayer. Denna gången går han ut ensam på dubbla tillägg och på förhand så ser uppgiften bra ut för honom. Läser man i programmet så har han dåligt med ettor och inte satt nosen först sedan just förra året på Åbergs dagen. Ready Cash sonen har verkligen gjort kanonprestationer i skymundan, dessutom trivs han utmärk nere på Jägersro. När solen har gått ner bakom Turning Torso och vinnaren av Hugo Åbergs Memorial är korad så tror vi att RECKLESS är först över mållinjen i den avslutande V75 avdelningen. Vi utser honom till omgångens bästa spik och spel.

CHANSSPIKEN: 5 UZA JOSSELYN 16% (V75-6)

Motståndet går verkligen inte av för hackor i årets upplaga av Hugo Åbergs Memorial. Några riktigt fina startkanoner presenteras och vi lovar att det kommer gå undan de första 5–600 metrarna av loppet. Vårt roliga sett att se på de är att René Aebischers hårda Love You avkomma troligtvis kommer sätta eliten på plats även denna gången. Formen är intakt sedan starten på Åmål och Erik Adielsson låter uppåt i försnacket men henne. Vi chansspikar henne till 16% och hoppas att den siffran sjunker lite till då det närmar sig inlämning.

​​- – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com