V86 Mantorp 31/7

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – -​​​

BÄSTA SPIKEN: 10 LORD FLAX 28% (V86-5)

Har inlett året på bästa möjliga sätt med två överlägsna segrar och formkurvan pekar spikrakt uppåt. Bör vara ännu bättre med loppen i kroppen och ser ut att ha en toppchans på förhand. Utgångsläget är inte det bästa men motståndet skrämmer inte. Vi tror på ett offensivt upplägg och så fort farten bedarrar kan vi räkna med ett avancemang från kön. Lever hästen upp till sitt normala kunnande tror vi han blir svårstoppad och kan inkassera en ny enkel seger. Vi utser Lord Flax till omgången bästa spik.

CHANSSPIKEN: 4 CAB LANE 23% (V86-8)

Kommer från en strålande årsdebut där hästen kördes till ledningen i ett tidigt skede för att sedan stanna där hela vägen in i mål. Bör vara snäppet vassare med det loppet i kroppen och vi tror på repris här. Jorma Kontio lär testa framåt mot ledningen omgående och skulle han lyckas ta sig dit blir ekipaget mycket svårslagna. Favoriten känns svårbedömd och är alldeles för stor favorit i skrivande stund (37%). Fel favorit enligt oss och vi spikar emot!

​​- – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com