Sex tipsettor vann senast i V75 – tufft göra om den bravaden

Sju rätt på Hagmyren och en tusenlapp i vinst på lilla systemet – helt okey, men bedriften var att jag hade sex tipsettor som vinnare. Jag hoppas på en repris nu när Rättvik bjuder på en 44-miljoners jackpot.

Eldorado B vann till oddset 1.95 som min spik, Bear Bahareh till 2.27, storfavoriten Global Undecided till 1.71,  Lukas Rauen till 2.76, Policy of Truth hela 5.52 och slutligen spiken Tale of Jacks till 2.52.
Riktigt häftigt och jag kommer också att minnas Hagmyrens V75:a i lördags. 
Så här sammanfattade Guiden min insats; Uhrberg hade sex tipsettor och en vinnare var tredjerankad. Det högsta antalet poäng man kan få för en omgång är 156. Thomas fixade 152.
Jag leder nu Guidens tävling i suverän stil både vad det gäller poäng och inspelade pengar, men två omgångar återstår och allt kan hända.
Intressant från tisdagens V75-omgång på Jägersro var att jag hade sex rätt på det system som jag hade på min blogg och att jag sprack i första avdelningen där jag vann med 53-oddsaren Classichap före Stoletheshow – en häst som jag hade med på systemet och som gett sju rätt om den vunnit.
Ja, som det kan bli så här i travvärlden …

Vunnit V75 på Rättvik

Jag har sköna minnen från Rättvik, inte minst från V75-segern med Staro Italy i Sommartravets final 2015.
En vrålhet Venkatesh drog iväg i ett ruskigt tempo och orkade givetvis inte trots att det då var 2140 meter och inte 2640 som nu.
Segern skrevs som säker, om jag minns rätt.

Två spikar från ledningen

Jag väljer att singelstrecka Sorbet i Ego Boys Minne och Urgent Call i Bronsdivisionen.
I båda fallen är det spets och slut som gäller.
Ringostar Treb vann Elitloppet från spets 2018. I tisdags i Hugo Åbergs Memorial på Jägersro gjorde han en liknande bragd efter en stenhård spetsstrid i 6-tempo, rygg ledaren, ut och sedan säker seger före en vilt spurtande Propulsion.
Varför jag nämner detta? Jo, Sorbet har från spår 1 svarat ut utvändige Ringostar Treb – och då bör han också svara ut Dante Boko i detta 7-hästarsfält.
När väl det är gjort är det defilering till seger …

Strecka nyckelkusken Björn Goop

Jag är inte alls lika säker på att Urgent Call lyckas hålla upp innerspåret, men gör han det talar mycket för seger trots tufft motstånd.
Och, det är nog en härlig kick för nye tränaren Oskar J Andersson att ta en V75-seger på Rättvik.
Björn Goop kan sedan avsluta V75:an genom vinst med Royal Navy Neo i Sommartravets final.
Segerrecept? Ja, spets och slut låter väl helt okey.
Björn kan för övrigt få en riktigt bra dag i Rättvik, så det kan löna sig att strecka Björn rakt igenom …
I övrigt; efter Rättvik väntar V75-finaler och Åby Stora Pris 10 augusti. Det ni!

Mina tankar om V75-loppen på lördag.

V75-1: 7 Milliondollarhyme går ut i Silver i stället för Guld-loppet, så den 5-årige Elitlopps-femman går ner i klass. Han spikas på mitt lilla system men på det stora garderar jag med allt bättre 1 Bucks to Burn, starke 10 Perfect Dynamite och rysaren 2 Minnestads el Paso.

V75-2: 3 Get Ready on Tour är snabb ut och kan leda runt om men 7 Shadow kan också öppna snabbt, så det kan bli tufft tempo. 2 Deede Star och 5 Firecracker är också givna.

V75-3: 5 Sorbet har svarat ut Ringostar Treb i en tuff spetsstrid, så jag tar för givet att utvändige Dante Boko inte kommer förbi och att Sorbet tidigt sitter i ledningen. Jag har svårt att se någon som kan plocka ner Daniel Redéns 8-åring med skicklige Jepson i sulkyn och väljer att singelstrecka.

V75-4: 5 Lukas Rauen motsvarade förväntningarna senast och här kan det bli en ny V75-vinst, fast det känns som klart tuffare. Ja, det kan bli så att segerstriden står mellan de som står start, där det är mycket snack om 1 Troll Ronja. 3 Zitor är snabb ut och 4 Björs Viking får Kontio i sulkyn. Sex streck där 12 Stumne Scott kan bli den store rensaren.

V75-5: 10 Bear Hope travade i tredjespår sista varvet vid segern senast och är mitt drag före 8 Global Winner. Se upp med 9 Andre Ward och Flemming Jensen! Den mannen vann för övrigt i monté på Åby i torsdags. Snacka om att ta för sig även inom det området.

V75-6: 1 Urgent Call kan spetsa från innerspåret och lyckas Oskar J Andersson ta hand om ledningen med sin 6-årige From Above-son bör det hålla hela vägen. Ja, jag väljer att singelstecka ekipaget med tanke på bra hästen var senast som V75-tvåa.

V75-7: 6 Royal Navy Neo i form, ensam på springspår och med Björn Goop i sulkyn – ja, det talar för ledning och i den positionen blir ekipaget svårfångat. 13 Muscle Hustle är värst emot trots 40 meters tillägg. Och 14 On Track Piraten får också plats på bongen.

Mitt V75-systemförslag till Rättvik

V75-1: 1, 2, 7, 10.  Res: 5-4.
V75-2: 2, 3, 5, 7. Res: 11-9.
V75-3: 5 Sorbet. Res: 7-6.
V75-4: 1, 3, 4, 5, 12, 15. Res: 14-6.
V75-5: 1, 4, 8, 9, 10. Res: 11-5.
V75-6: 1 Urgent Call. Res: 9-11.
V75-7: 4, 5, 6, 13, 14. Res: 7-9.
Systemet är på 2400 rader och kostar 1200 kronor. Om man också singelstreckar nr 7 Milliondollarrhyme i avdelning 1 blir det systemet på 600 rader och det kostar då 300 kronor.

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com