V75 Rättvik lördag 3 augusti 2019 Start: 16.20

Omgången håller hög klass och det är fin sport – spelmässigt ser det också spännande ut. Omgången kryddas dessutom med dubbel jackpot och ATG beräknar att en ensam vinnare kan kamma hem minst 44 miljoner kronor. Vi streckar på och håller tummarna för en eller annan skräll och bra utdelning – lycka till! 

V75-1: Ranking: 7, 1, 2, 10, 4, 8, 5, 6, 9, 3 

Favoriterna: 7 Milliondollarrhyme och 1 Bucks to Burn där den förstnämnda får tipsnicken. Mycket kommer att avgöras i starten och den av de två förhandsfavoriterna som kommer till spets har en klar fördel – mycket bra form på båda och bägge bör streckas. Främsta hotet där bakom är Minnestads el Paso där Björn Goop sitter upp för första gången vilket känns spännande. 

V75-2: Ranking: 11, 5, 3, 12, 2, 7, 9, 8, 4, 6, 10, 1 

Draget: 11 Kasper Trot med Björn Goop är ett roligt drag som A-häst/Utgångshäst på det reducerade systemet i jakten på lite större pengar. Formen är fin och stallet flaggar för att det kan bli tal om någon utrustningsändring vilket är extra spännande. Blir lite bortglömd från bakspåret och endast streckad till 7 % i skrivande stund är det ett spännande drag i ett öppet lopp. 

V75-3: Ranking: 5, 6, 7, 2, 3, 1, 4 

Favoriten: 5 Sorbet med Carl Johan Jepson blir stor streckfavorit och ska ses med bra chans. Har dock vilat ett tag och stallet flaggar för att det kan fattas lite form. Han har dock presterat bra direkt efter vila tidigare. Garderar man storfavoriten är 6 Dante Boko och 7 Baron Gift de främsta motbuden. 

V75-4: Ranking: 1, 3, 5, 15, 14, 6, 4, 12, 11, 13, 9, 2, 8, 7 

Draget: 1 Troll Ronja får tipsnicken. Gjorde debut i ny regi senast och gick mycket bra i tufft sällskap. Tränaren tror att formen kan vara ytterligare förbättrad och är mycket optimistisk om chanserna och tror hon kan gå en 22 tid över distansen. Spetsstriden bör stå mellan startsnabba Zitor och Troll Ronja – lyckas hon hålla spets ska det vara en bra chans att det håller hela vägen. Främsta motbuden är Zitor och favoriten Lukas Rauen. 

V75-5: Ranking: 8, 10, 4, 9, 1, 5, 7, 11, 2, 3, 12, 6 

Draget: 8 Global Winner med Carl Johan Jepson får tipsnicken i ett mycket jämnt och öppet lopp där ingen känns chanslös. Senast blev det galopp men i starten innan gick han mycket bra på en topptid. Formen är fortsatt fin enligt stallet och löser det sig med positionerna ska det vara en bra chans. 

V75-6: Ranking: 6, 1, 8, 9, 2, 4, 11, 7, 10, 5, 3, 12 

Draget: 6 Lexington Hall med Jorma Kontio är ett annat spännande drag som A-häst/Utgångshäst i jakten på miljonerna i ett ytterligare öppet lopp. Formen är fin och han är mycket startsnabb vid laddning, skulle han komma till spets kör nog Jorma där och endast streckad till 3 % är han en rolig storskräll. 

V75-7: Ranking: 6, 7, 5, 13, 1, 9, 12, 14, 11, 4, 8, 2, 3, 10 

Favoriten: 6 Royal Navy Neo med Björn Goop får tipsnicken. Formen är på topp och det känns som han bör ta spets och då bör det vara en mycket bra chans. Är stark och trivs på den långa distansen – kan nog gå en 13 tid och då blir det inte lätt att plocka in tillägg för hästarna i volterna bakom. Garderar man favoriten är det öppet där bakom och många med chans.

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com