V86 Bollnäs 7/8

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – -​​​

BÄSTA SPIKEN: 1 NORDSJÖ ODIN 83% (V86-3)

Omgångens straffspark står detta kallblod för som troligtvis utklassar kvällens motstånd om han presterar i närheten av samma insats som vi vinsten av Svenskt Kallblodsderby. Det låter optimistiskt från stallet inför denna start och motståndarna verkar ha gett upp redan innan startbilen släpps. Vi är helt inne på att Öystein Tjomsland besöker vinnarcirkeln efter det tredje avdelningen. Det ska ske onormala saker i detta lopp om han ska förlora, sitter bara sulkyn fast bakom hästen och Öystein inte somnar så är detta en straffspark! Omgångens högsta vinstchans!

CHANSSPIKEN: 12 ODD HERAKLES 16% (V86-8)

Favoriten 4 Pydin tycker vi är överspelad i den avslutande avdelningen och vi väljer istället att spika hästen som verkligen har imponerat på oss den senaste tiden. Odd Herakles har siktats mot detta lopp och det ser ut som att man från kretsen förbereder sig för att besöka vinnarcirkeln. Det ska maxas i utrustningen och med många som kör där framme så tror vi att Tom Erik Solberg från loppet kört i halsen och utnyttja det hårda tempot när man sätter in segertåget ute i spåren in mot upploppet! Han är stark och rejäl, även ett tidigt avancemang upp i dödens är tänkbart och vi väljer även då att lämna ekipaget ensamma på systemet!

​​- – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com