V75 Åby 10/8

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – -​​​

BÄSTA SPIKEN: 5 COKTAIL FORTUNA 31% (V75-6)

Kommer från en tveksam insats, i den senaste starten blev det en väldigt tuff öppning men borde ha hållit bättre för att få godkänt. Vi både tror och hoppas det bara var en tillfällighet. Coktail Fortuna är klassen bättre än sina konkurrenter och ser ut att komma till ledningen utan någon större ansträngning. Väl i ledningen lär det inte hända så mycket under loppet och vår spik ska ha en toppchans att leda hela vägen. Normalt ska det vara en promenadseger på förhand och ställer inte banan till är det bara en fråga hur många meter han vinner med. Utan tvekan omgångens bästa spik!

CHANSSPIKEN: 5 STARO LEONARDO 12% (V75-1)

Håller fin form och stod för ett starkt slutvarv i den senaste starten till en andraplats från ett tufft utgångsläge. Bättre utgångsläge är det istället den här gången och vägen ligger öppen mot ledningen, är den troliga ledaren i loppet och därifrån kommer han bli tuff att plocka ner. Motstånd saknas inte men med passande förutsättningar blir Staro Leonardo vårt klart första val och omgångens chansspik. SPETS OCH SLUT!

​​- – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com