V75 Dannero 11/8

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – -​​​

BÄSTA SPIKEN: 7 SHOCKING SUPERMAN 26% (V75-7)

Senast på Bergsåker oval fick man äntligen ta en välförtjänt seger och som man gjorde det när man bara svepte förbi ledande Muscle Hustle utan bekymmer. Intrycket över upploppet var magnifikt och kan man återupprepa den prestationen så ska de andra vara ruggigt bra för att andra raka inte ska komma. Vi tror taktiken är att ge hästen en liknande resa som sist och skulle Emilia lyckas hitta ned i en vettig rygg att gå i från start så kan de vrida ut i god tid när allt ska avgöras och då kan det bli repris från förra starten, det vill säga ”LEKSTUGA”. Omgångens bästa spik blir denna gång Oscar Berglunds alldeles egna ”Stålmannen”

CHANSSPIKEN: 15 BEAUTY LEG 10% (V75-5)

Här vill vi lyfta fram Lars-Erik Granaths fina sto som stått för en rad imponerande insatser i år och senast närmade man sig omutlige Visa As över upploppet. Motstånd av den kalibern ställs man inte inför i dagens race och trots att man återigen dragit nitlotten i spårlottningen så tycker vi man ska räknas tidigt då man har en fenomenal spurt att tillgå. Vill man ta ställning här så rekommenderar vi singelstreck på duktiga Johanna Lind och Beauty Leg som vi anser ha bra chans att få besöka vinnarcirkeln i detta race.

​​- – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com