V75 Solvalla 14/7

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – -​​​

BÄSTA SPIKEN: 9 WHO´S WHO 50% (V75-6)

Jubileumspokalens upplaga 2019 har vi hittat kvällens bästa spik. Örjan Kihlström sitter upp bakom Travkompaniets hårda Maharaja avkomma WHO´s WHO. Motståndet går ju verkligen inte av för hackor här och det är bara att gratulera Solvalla till att fått ihop ett fantastiskt startfält i kvällens stora dragplåster. Hoppas nu det blir massor av folk på huvudstadsbanan och vi kan redan nu lova att det kommer bli körning på alla händer när det ska köras om en miljon i förstapris. Gubben i lådan har alltid en förmåga att hitta mållinjen först när det vankas storlopp och vi ser inget undantag i kväll då vi utnämner honom till kvällens bästa spik.

CHANSSPIKEN: 12 ON TRACK PIRATEN 18% (V75-7)

Den evigt ”unge” OTP slutar aldrig förvåna en, någonsin. Senast på Rättvik gick han en tuff sista runda och visade verkligen att formen börjar komma tillbaka, dessutom är det på hösten som han trivs som allra bäst och den börjar sakta närma sig. Vi vill kraftigt varna för honom i kväll då han står för hårdheten i gänget. Kanske blir det tufft att runda ett sådant stort fält men till 18 % tycker vi han i nuläget är ett riktigt fynd och Travimperiet levererar ett äkta TV system men två bra avslutande spikar på vårt system.

​​- – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com