V75 Örebro 17/8

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – -​​​

BÄSTA SPIKEN: 8 BURNING MAN 38% (V75-6)

Petri Puros fina springare har alltid lovat mycket men i år verkar det som det verkligen har lossnat där man på sina sju starter har fem segrar. Intrycket senast var magnifikt när man bara lämnade Tony Afrika över upploppet och segermarginalerna skrevs till hela fyra längder. Vi tror Peter Untersteiner laddar för ledningen direkt och vi tror ingen har modet att svara och från den positionen har vi svår att se de förlora loppet, speciellt om man kan återupprepa insatsen från senast. Omgången ”BANK”blir den omgång Burning Man och Peter Untersteiner.

CHANSSPIKEN: 4 INSPECTOR 18% (V75-4)

I ett öppet lopp ger vi tipset till Björn Goops något orutinerade springare som bara gjort sex starter hittills men visat prov på fina fartresurser, speciellt senast då man blev tvåa trots galopp. Kommer man bara iväg på ett bra sätt från sitt något vanskliga spår i volten och lyckas hålla benen i styr så tror vi att ekipaget kan bli svårslagna i denna avdelning. Vill man ta ställning här så kan detta vara lösningen i ett annars streckkrävande race.

​​- – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com