V75 Örebro lördag 17 augusti 2019 Start: 16.20

Omgången håller hög klass och det bjuds på fin sport – höjdpunkterna är E3 finalerna för hingstar och ston. Omgången kryddas dessutom med dubbeljackpot och ATG beräknar att en ensam vinnare kan kamma hem minst 60 miljoner kronor. Vi streckar på och håller tummarna för en eller annan skräll och bra utdelning – lycka till! 

V75-1: Ranking: 3, 1, 5, 8, 9, 11, 4, 2, 7, 6, 10, 12 

Favoriten: 3 Zaire Wise As med Ulf Ohlsson får tipsnicken. Formen är på topp och han ska ses med bra chans – det som kan strula är att han aldrig startat i voltstart, men stallet tror att det ska gå bra och kommer han bara iväg utan galopp kan han vinna oavsett position i detta gäng. Främsta motbuden är 1 Shorthanded Jag, 5 Electrical Storm, 8 Bo C och 9 Reverend Wine. 

V75-2: Ranking: 3, 2, 1, 4, 7, 10, 5, 11, 9, 8 

Favoriten: 3 Mascate Match med Pekka Korpi blir berättigad stor streckfavorit. Har bara en förlust på 9 starter och har övertygat stort – från bra läge bakom bilen blir hon svår att stå emot för övriga. Främsta motbudet är 2 Global Anarchy med Joakim Lövgren som också är under utveckling och har visat fin form i sina senaste starter – kommer hon till spets kan hon utmana storfavoriten och bägge bör streckas. 

V75-3: Ranking: 1, 3, 2, 6, 8, 9, 5, 7, 4 

Favoriten: 1 Vainquer R.P. med Björn Goop får tipset i ett lite tunt Gulddivisionsförsök. Formen är på fin och felfri bör det vara en toppchans – han är snabb ut och det ska vara bra chans till spets och slut i detta gäng. 

V75-4: Ranking: 4, 7, 3, 1, 12, 6, 5, 2, 11, 10, 9 

Draget: 4 Inspector med Björn Goop får tipsnicken i ett öppet och jämnt lopp utan någon klar favorit. Hästen har mycket hög kapacitet och felfri ska det vara en bra chans att runda detta gäng via en offensiv styrning – då det blivit en del galopper kan dock gardering vara på sin plats. Främsta motbuden är 7 Västerbo Pokerface, 3 Kapten Kidd och 1 The Real Face. 

V75-5: Ranking: 8, 12, 3, 2, 9, 4, 1, 10, 7, 5, 11 

Favoriten: 8 Burning Man med Peter Untersteiner får tipsnicken. Visade mycket fin form senast vid vinst över lång distans – har styrkan som främsta vapen och bör klara den långa distansen fint. Främsta motbuden är 12 Exit Angot och 3 Tsar Brodde. 

V75-6: Ranking: 3, 2, 1, 9, 4, 10, 5, 8, 6, 7, 11, 12 

Favoriten: 3 Aetos Kronos med Johan Untersteiner blir berättigad stor streckfavorit. Har övertygat stort i sina senaste starter och varit kullens kung – från bra läge bakom bilen blir han svår att stå emot för övriga – hamnar han i dödens kan han vara sårbar. Främsta motbudet är 2 Global Adventure med Erik Adielsson är en segermaskin och har visat fin form i sina senaste starter – kommer han till spets blir han en svår nöt att knäcka även för storfavoriten och bägge bör streckas. 

V75-7: Ranking: 11, 2, 8, 3, 9, 12, 6, 5, 4, 1, 10 

Favoriterna: 11 Global Undecided och 2 Very Kronos där den förstnämnda får tipsnicken på visad form – var grym senast vid överlägsen vinst på topptid trots ett mycket tungt lopp i spåren och dödens. Sitter loppet inte kvar i kroppen ska han ses med bra chans trots bakspår. Främsta motbudet är 2 Very Kronos som har mycket hög kapacitet men diffus form. Har vilat i 5 månader och stallet flaggar för att det inte är toppform och att han kan behöva loppet – felfri ska han dock räknas på sin grundkapacitet och bör streckas. 

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com