V75 Jägersro 21/7

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – -​​​

BÄSTA SPIKEN: 8 CAMPO BAHIA 82% (V75-1)

Vinnaren av Kungapokalen och kullens stora stjärna blir monsterfavorit i den inledande avdelningen. Favoritskapet är ytters motiverat och gynnas ytterligare av strykning. Conrad Lugauer kommer resolut sända fram tidigt i loppet och överta ledningen medan de andra får göra upp om den åtråvärda andraplatsen för att nå finalen i Svenskt Travderby. De två första i alla lopp under dagen på Jägersro går till derby-finalerna den 1 september. Detta vinner man fram och baklänges. Helt meningslöst att gardera. SPIK!!

CHANSSPIKEN: 10 BETTING GANGSTER 23% (V75-2)

När vi ändå spikar i inledningen går vi ut hårt och tar ställning för Jerry Riordans 10 Betting Gangster. Utgångsläget är inte det bästa men vi håller hästen högt och tränaren själv menar att hästen ska vara favorit. Halmstad-tränarens stallform har varit fantastisk den senaste tiden med flera bra insatser och storloppssegrar. Hästen har haft otur på slutet och därför har ettorna uteblivit i raden. Nu vill ägarna testa Rikard N Skoglund i vagnen och vi tror man vinner detta och skaffar sig en finalplats till första söndagen i september på Jägersro där den gula kavajen ska delas ut. Bakom Campo Bahia och Attraversiamo är det här en häst som skulle kunna utmana om slutsegern. SPIK eller många och vi väljer då att singla och skaffa oss ett bra läge inför de fem återstående avdelningarna. ​

​​- – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com