V75 Bjerke 22/8

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – -​​​

BÄSTA SPIKEN: 11 ULSRUDS TEA 69% (V75-4)

Grunddistansen är 3120 m och vår bästa spik startar 60 meter bakom. Vi har dock svårt att se att Ove Kenneths Åsajerven avkomma (e.Elding) inte rundar det övriga ekipagen. Vi tar ställning för favoriten då Wassberg sitter upp och ska man gardera, ja då behövs det målas på rejält i loppet. ULSRUDS TEA är ett stenhårt sto och vi ser henne som omgångens ”BANK”!

CHANSSPIKEN: 2 DAN MØLGÅRD 19% (V75-5)

I ett mycket jämnt spelat lopp så lägger vi vårt förtroende på Marius Høitomts egentränade valack. Senaste starten på just Bjeke öppnade man relativt lugnt från spår 9, för att sedan helt enkelt vara den bästa hästen. Samma bana, samma kusk och samma distans nu, men från ett spår som gör det mycket enklare för ekipaget att få möjligheten att stå i vinnarcirkeln efter loppet. Dessutom är det autostart och det ger även det ett plus i kanten för vår chansspik.

​​- – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com