V75 Bergsåker 23/8

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – -​​​

BÄSTA SPIKEN: 2 A NICE GIFT S.H. 44% (V75-5)

Kommer med dokumenterad form och har nu två raka segrar, senast mot bra hästar sprang han i ledningen större delen av loppet och höll undan på ett bra sätt till slut. Bra förutsättningar på förhand och vi tror Rikard N Skoglund sitter tidigt i ledning och därifrån blir han svår att plocka ner. Stöter på ett par tuffa konkurrenter men för att kunna utmana våran spik måste övriga var riktigt bra. Toppchans på förhand och en stark spik att luta sig emot.

CHANSSPIKEN: 10 ANTONIO TABAC 9% (V75-3)

Sprintdistans och spår 10 är onekligen något som talar emot. Lägg till en bländande Elian Web med Jorma Kontio i sulkyn från bricka 5. Titta därefter ett år bakåt då Antonio Tabac vann ett V75 lopp i silver över samma distans på Gävle från spår 11, mot hästar på framspår som Urban Kronos, Erik Sting, och Angle of Attack. Vi har sett denna fantastiska gråskimmel förr och vet vad han kan prestera när han är på topp. Med två lopp i kroppen, uppåtgående form och lite flax med positionerna tror vi han kan överraska och spurta ner fältet över upploppet.​

​​- – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com