V75 Bergsåker lördag 24 augusti 2019 Start: 16.20

Omgången håller hög klass och det bjuds på fin sport – höjdpunkten är V75-7 där ett tufft gäng gör upp i Sundsvall Open Trot med Ringostarr Treb som favorit. Omgången kryddas dessutom med en Megajackpot och ATG beräknar att en ensam vinnare kan kamma hem minst 100 miljoner kronor. Vi streckar på och håller tummarna för en eller annan skräll och bra utdelning – lycka till! 

V75-1: Ranking: 3, 8, 9, 4, 2, 10, 5, 1, 12, 7, 6, 11 

Favoriten: 9 Caligula med Robert Bergh har fin form och ska räknas med chans men har visat osäkra tendenser i voltstart så viss galopprisk föreligger och en gardering kan vara på sin plats. 

Draget: 3 Everest Sisu med Ingvar Nyberg får tipsnicken istället. Var fin vid seger senast och trivs extra bra med Ingvar upp bakom, tål att gå en tyngre resa och kan vara starkast i detta gäng – loppets roligaste drag. 

V75-2: Ranking: 7, 6, 12, 10, 3, 4, 1, 8, 9, 2, 5, 11 

Favoriten: 7 Pydin med Ove A Lindqvist får tipsnicken. Gjorde det bra senast i tufft gäng och var dessförinnan bra vid segrar – ska se med mycket bra chans i detta gäng. Garderar man favoriten är 6 Tandkraft och skrällen 12 Granetta två tidiga motbud. 

V75-3: Ranking: 11, 3, 8, 5, 1, 12, 4, 7, 9, 10, 2 

Favoriten: 11 Bucks to Burn med Örjan Kihlström får tipset. Är jämn och säker och håller fin form. Gjorde det bra senast i ledningen, men trivs minst lika bra att anfalla bakifrån så bakspåret är inget jätteminus om det löser sig med positionerna. 

V75-4: Ranking: 2, 8, 1, 15, 7, 13, 10, 14, 6, 4, 11, 12, 3, 9 

Favoriterna: 8 Visa As och 2 Queen of Sand där den sistnämnda får tipsnicken. Hon visade fin form vid seger i senaste starten och från ett framspår bör det vara en bra chans i detta gäng – hittar hon till spets blir det en mycket svår nöt för övriga att knäcka. 

V75-5: Ranking: 5, 9, 3, 2, 1, 12, 10, 11, 4, 8, 6 

Favoriten: 5 Mellby Galanga med Örjan Kihlström får tipset. Är under utveckling och felfri bör det vara en toppchans i detta gäng. Spännande utrustningsändringar vankas också och Örjan upp känns spännande. Har dock felat en del och en gardering kan vara på sin plats – främsta motbuden om man garderar favoriten är 9 Simb Triumph. 3 Imola Boko och 2 Staro Mary Lou. 

V75-6: Ranking: 2, 3, 4, 8, 9, 7, 6, 5, 1, 10, 12, 11 

Favoriten: 7 Falcon Am har visat fin form men rankas ner p.g.a av spåret långt ut på vingen – kan få problem att fronta trots att han är mycket startsnabb och det kan kosta mycket vid full laddning. Loppet är mycket öppet och det finns andra mer roliga skrälldrag till lägre procent. 

Draget: 2 Marciano med Mika Forss får tipsnicken istället. Har alltid varit en talang utöver det vanliga men det har inte riktigt lossnat förrän på slutet – har visat toppform vid sina två senaste lopp där han vunnit – till låg streckprocent är han loppets roligaste drag. Gardera man vidare i detta öppna lopp är andra roliga drag 3 Mr Clayton J.F., 4 Track Angle och storskrällen 8 Lexington Hall. 

V75-7: Ranking: 1, 10, 6, 4, 9, 8, 2, 7, 5, 3 

Favoriten: 1 Ringostarr Treb med Wilhelm Paal får tipset. Visade senast att toppformen siter där igen – är mycket snabb ut och spetschansen ska vara god – från ledningen är det svårt at se att det blir någon tokpress och då bör det vara en toppchans att spåra detta hela vägen. Garderar man storfavoriten är Cyber Lane spännande trots svårt läge – har visat att formen sitter där och stämmer det med positionerna kan han avsluta sylvasst. 

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com