V75 Bergsåker 24/8

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – -​​​

BÄSTA SPIKEN: 11 BUCKS TO BURN 29% (V75-3)

Senast på Rättviks oval fick man tyvärr se sig besegrad från ledningen av en viss Milliondollarrhyme som bjöd på en sylvass avslutning och hann precis sticka nosen först över mållinjen. Nu startar man från bakspår, vilket vi tror är en fördel då man han bra statistik från köposition. På förhand ser det ut att kunna bli tempo på denna tillställning och hittar bara Örjan en bra rygg att gå i så tror vi att ekipaget blir tunga att stå emot över det långa upploppet. Formen på topp och med en kusk som alltid har en räv bakom örat gör att vi utser Bucks To Burn och Örjan till omgångens ”BANK”

CHANSSPIKEN: 4 TRACK ANGLE 21% (V75-6)

I ett öppet lopp på pappret tycker vi att det är Track Angle som sticker ut. Gör alltid sitt jobb och står sällan för en dålig insats, senast strulade det en hel del under loppet och han lyckades ändå knipa 4:e platsen. Det ser ut att gå undan i inledningen vilket skulle gynna vår idé. Distansen passar bra och motståndet ser överkomligt ut. Track Angle har ett snabbt slutvarv att tillgå och det kommer bli tufft för övriga att stå emot honom den sista biten. En bra chansspik att luta sig emot denna jackpotomgång.

​​- – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com