V75 Charlottenlund 25/8

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – -​​​

BÄSTA SPIKEN: 4 DEKANEN K 26% (V75-6)

Här vill vi lyfta fram Jan Friis fina springare som verkligen imponerade i försöket när han trots tuff körning första varvet bara lämnade konkurrenterna in i sista sväng. Matchningen i Sverige verkar verkligen ha burit frukt då man byggt på sig både styrka och hårdhet. Formkurvan pekar rakt uppåt och mycket talar för att det är detta ekipage som sitter i ledningen och därifrån ska de slås. Omgångens ”BANK” finner vi denna gång i Danskt Trav Derby där priset till den som korsar mållinjen är 605000 DKK.

Her vil vi fremhæve Jan Friis fine løber, som virkelig imponerede i forsøget, når han trods den hårde kørsel på den første omgang lige forlod konkurrenterne i den sidste tur. Kampen i Sverige ser virkelig ud til at have båret frugt, når den har bygget på både styrke og hårdhed. Formkurven peger lige op, og der er meget, der tyder på, at dette hold er i føringen, og derfra skal de blive slået. Runden ”BANK” finder vi denne gang i det danske Trav Derby, hvor prisen til den, der krydser målstregen, er 605000 DKK.

CHANSSPIKEN: 5 BILLI TIME 23% (V75-5)

Här ser det ut att stå mellan tre hästar på förhand och vi väljer att ta ställning för Flemming Jensens egentränade uppsittning som vunnit enkelt två gånger på raken i sin nya regi. Tongångarna från stallet andas optimism och man ser detta som sin bästa chans för dagen och att det nu verkar bli barfota runt om ser vi som en väldigt intressant ändring. Vi tror siktet är inställt på ledningen och når man den positionen utan allt för mycket strid så kan man mycket väl leda detta runt om.

Her ser det ud til at stå mellem tre heste på forhånd, og vi vælger at tage et standpunkt for Flemming Jensens selvtrænede udseende, der let vandt to gange på riven i hans nye retning. Støj fra den stabile åndedræt optimisme, og du ser dette som deres bedste chance for dagen, og at det nu ser ud til at være barfodet rundt omkring ser vi som en meget interessant ændring. Vi mener, at målet er indstillet til lederskabet, og hvis du når denne position uden for meget kamp, ​​kan du meget vel lede dette rundt.

​​- – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com