V86 Solvalla/Åby 28/8

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – -​​​

BÄSTA SPIKEN: 6 ZEFIRO DEI CEDRI 40% V86-7

Vi utnämner Jocke Lövgrens fina fyraåring till omgångens spik. Senast i Berlin fick man nöja sig med en andraplats men vi minns särskilt insatsen näst senast på Jägersro där Bernardo Grasso hade en makalös uppvisning och skojade med motståndet. Man låter uppåt från stallet och talar om segerchans. Vi är beredda att hålla med. Volten innebär inga problem och distansen är optimal. Vi ser detta som en TOPPCHANS. SPIK!!

CHANSSPIKEN: 2 SON OF QUARCIO 22% (V86-4)

Per Lennartsson fina springare kommer med två raka segrar i bagaget och senast på Örebros oval tog man enkelt hand om ledningen och höll den sedan hela vägen in i mål på ett bra sätt över distansen 2100m. Nu är det korta häcken och vi tror att siktet återigen är inställ på spets och får man dra på i den positionen utan att bli allt för utmanad under vägen så borde det vara toppchans att ta tredje raka. Vill man gå kort i denna avdelning så kan Per Lennartsson och Son of Quarcio vara lösningen.

​​- – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com