V75 Jägersro 31/8

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – -​​​

BÄSTA SPIKEN: 4 NORTON COMMANDER 57% (V75-5)

Han är en högklassig klassklättrare som svarade för en topprestation senast. Blev trea i Jubileumspokalen och kommer till denna start med toppform och trivs både på banan och med distansen.Tiden mellan starterna är också positivt och nu har man ett toppspår bakom bilen. Vi är helt inne på att Olle kör i spets med 1 M.T INSIDER men släpper till Conrad Lugauer då han vill ha en så bra rygg som möjligt. Från spets ska vår bästa spik ha en riktigt hög vinstchans så vi väljer att banka in spiken och utser ekipaget till omgångens ”BANK”

CHANSSPIKEN: 1 EVOQUE 6% (V75-4)

Det är låg klass på det här V75 loppet och vi har hittat ett riktigt guldkorn som vi tror kan överraska många när hon tar första segern. Hon har inte vunnit på 28ggr men lyckats komma tvåa och trea vid 10 av dessa tillfällen. Som vi läser loppet så kommer hon att hamna i vinnarhålet och med lucka så blåser hon förbi alla på upploppet! 6% är alldeles för lite och vi väljer att ta betalt när det äntligen ser ut som det ska bli ett besök i vinnarcirkeln. Senast spurtade hon starkt och vi knyter näven och chansspikar oss ur denna avdelning!

​​- – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com