Dagens Dubbel tips Jägersro 1/9

Dagens Dubbel 1

3 Campo Bahia med Conrad Lugauer som tränar och kör. Denna vackra 4 åriga hingst är redan i mina ögon en riktig världsstjärna och jag tror det kan vara en blivande elitloppsvinnare! Var näst senaste ut i kungapokalen och vann då i fin stil på en fin 10,6 tid, då över medel (2140m)

Nu vankas 2640, det tror jag endast är en fördel då styrkan finns ut i fingertopparna och Campo har gjort det väldigt bra över denna distans, bla sist då den var ute och vann över just 2640. Gick då grymma 08,8 sista 400… Gör om det imorgon och den gula kavajen är din Conrad! Du är given förstahäst i mina ögon imorgon Campo Bahia och skulle jag spela med endast hjärtat så önskar jag för allt i världen att du vinner imorgon! Spelmässigt hoppas jag nåt annat haha!

Det finns motbud, en av dessa är 4 Inti Boko med världens bästa Björn Goop som styr. Denna Timo Nurmos tränade valack är ett mycket fint material. Har endast gjort 2 starter för året. Första starten som skede i juli blev ett platt fall, senaste starten dock, Ojoj! In i arkivet om ni inte sett den, totalt outstanding och gick en fin 12,6 tid över 2640m. Gör den en liknande prestation imorgon samt kan lyckas snuva Campo på ledningen så kanske firma Björn/Timo får ta på sig kavajen? Har förövrigt sprungit in mest pengar i fältet med sina dryga 5 miljoner.

Jag rankar dessa 2 helt klart etta samt tvåa imorgon, bakom finns ytterligare lite motbud. 6 Attraversiamo med Erik Adielsson är helt klart med i striden, likväl 9 Ferrari Sisu med Marc Elias, har ett intressant smygläge och kan smälla till, en rejäl fidus! Måste även nämna 11 Alone med Örjan Kihlström. Vid överpace och gubben i lådan som vet EXAKT vart linjen ligger så kan detta vara ett korsdrag deluxe. Har visat finfin form senaste tiden, pass upp vid gardering!

Dagens Dubbel 2

Vi avslutar V75 omgången tillika DD-2 med ett långlopp över 2640m. Känns helt klart som de bästa hästarna står på tillägg men kan ha en smällkaramell att bjuda på från den främre träffen.

10 Reckless tränad och körd utav Björn Goop. Det kanske känns tråkigt att lägga denna som första häst. Men i min värld vinner bara Björn detta. Var sist ute i Åbys stora pris och mötte där absoluta eliten i form av Propulsion, Makethemark m.f.l

Gjorde det då bra och slutade på en hedersam 4e plats, distansen älskar den och jag tror Björn fixar handikapet på 60m tillägg. Bakom min första häst är det öppet.

Jag vill dock lyfta fram en tysk gäst, 1 Faday Scott med Örjan Kihlström i sulkyn. Alltid svårt att sätta in dessa hästar i svensk konkurrens och får troligen svårt. Står dock från bricka 1 och med Örjan upp är det intressant tycker jag, en fidus och korsdrag i avslutningen är aldrig fel ? verkar klara distansen helt ok.

Tror man inte på Reckless så tycker jag man ska ta med samtliga hästar från 40-60m tillägg, samt 1 och möjligtvis 5. Resten känns ”chanslösa” här.

DD FÖRSLAG

Jag kommer inte få nåt roligt odds på denna, men får jag över 3 ggr så kommer jag nog spela en rak DD enligt följande:

3-10 x 2000kr

Sen måste vi kolla på en skräll DD likväl för att få lite odds. Då spelar vi billigare med lite flera streck enligt följande:

DD1) 4,6,9,11

DD2) 1,5,8,11

x 20 kr = 320kr

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com