V75 Jägersro 1/9

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – -​​​

BÄSTA SPIKEN: 10 RECKLESS 45% (V75-7)

Mötte ”eliten” i den senaste starten och gjorde det bra som fyra i mål. Enklare emot den här gången och med endast 11 hästar med till start tror vi det är en bra chans att runda samtliga till seger. Är stark och rejäl samt har ett snabbt slutvarv att tillgå. Vi tror starkast är bäst i detta långlopp och utser Reckless till omgångens bästa spik.

CHANSSPIKEN: 5 ACTIVATED 27% (V75-3)

Derbystoet 2019 och det ser inte helt enkelt ut på förhand. Rödluvan har bra kapacitet men vad resultaten har visat i år är det Activated som är kullens drottning och borde vara favorit i loppet. Aleppo Pine och Staro Miami ska räknas där bakom. Vi tror Activated kan sitta tidig i ledningen och därifrån är det hästen att slå. Fel favorit här och vi tar ställning och spikar Activated.

​​- – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com