V86 ÅBY/SOLVALLA 4/9

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – -​​​

BÄSTA SPIKEN: 6 VIVACIOUS ALLIE 62% (V86-4)

Hon ser ut att bli stor favorit ikväll och vi är beredda att hålla med om att det är rätt procentfördelning! Laddar Örjan från start så ökar vinstchansen rejält och från ledningen är detta hästen att slå! Hon gör bra lopp hela tiden och vi tror utvecklingskurvan fortsätter uppåt. Hon är syster till Double Exposure så skalle finns det verkligen för att tävla mot tuffare motstånd. Det låter positivt från stall Redén och optimismen lyser verkligen igenom inför denna start. Helt klart en vettig vinstchans och vi väljer att banka in spiken med scenariot SPETS & SLUT!

CHANSSPIKEN: 1 GOT TO DASH 17% (V86-2)

Vi har nåtts av fin information från stall Petri Salmela. Hästen har suttit fast med en del krafter på slutet och nu vill man vara offensiva. Ulf Ohlsson kommer ladda mot ledningen och sedan blir ekipaget mycket svårslagna. Att man i nuläget inte ens är favorit är något vi är oerhört tacksamma över och vi kommer troligtvis att gå fullt ut på den här fyraåringen. Att det finns kapacitet i hästen, det har vi sett tidigare och nu tror vi det återigen är dags att sätta nosen först.

​​- – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com