V75 Solänget 7/9

Moi moi, tänkte gå igenom Finska Bottenvikens system på V75 lördag, blir en trolig och rolig spik denna gång, som jag gillar att lägga upp det.

V75:1 2-hästars lopp verkar det som vid första anblick, men jag tar med fler och varnar för nr 6 som kan få loppet, tar med totalt 6 hästar och tror på favoritfall

V75-2: Nr 1 blir stor favorit. Långlopp och tilläggshästarna får det svårt att plocka favoriten, men varnar nr 11 från springspår med Adielsson, kan gå. Tar med 5 hästar…

V75-3: Istanbul Boko från spår 12, schas! Chansar bort den. Här blir min roliga spik som har 4 raka i staketet, Djuse kör Nr 4 KAHLUA BISHOP som är spelad till 12% just nu, blir en nagelbitare här, men tror på bra chans. Hehe…

V75-4: Kallblod är roliga att titta på, är som pingisbollar, därför tror jag att det blir skräll här, tar med hela 8 hästar och favoriten får inte vinna.

V75-5: Här blir det körning från början, jag tror mest på Nr 4 Coburg HANOVER, snabb ut och om den kommer till spets så leder den länge, tar med 4 hästar..

V75-6: Här blir det och ta fram hammaren, troliga vinnaren är Nr 6 Dreamoko med Ingves, leder från start till mål. Punkt!

V75-7: Avslutar med ett lås på Nr 3 och 12. Sistnämnda ska vara helt påställd inför detta, vi kör! Tror det handlar om dom två.

Så sant som dom säger, jag är Finska Viken

Tervetuloa / Välkommen

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com