V75 Solänget 7/9

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – -​​​

BÄSTA SPIKEN: 12 ISTANBUL BOKO 34% (V75-3)

Istanbul Boko kommer till Solänget med knallform. Han har gjort det bra på slutet emot tuffare motstånd, både i en V75-final och i ett derbykval där han inte lyckats vinna. Nu fick man sämsta möjliga utgångsläge från spår 12 men kliver ner rejält i klass. Enligt vår mening är Istanbul Boko den bästa hästen i ett annars ganska så öppet lopp. På pappret ser detta ut som en vettig uppgift och vi tror man vinner trots en tuff resa i dödens. Omgångens bästa spik vinner med 3-4 längder.. BANK!

CHANSSPIKEN: 7 FROM THE MINE 10% (V75-5)

Senast på Bergsåkers oval fick man aldrig riktigt chansen då man startade från bricka 12 och man gick i mål i stort sett okörd. Detta kan man säkert dra nytta av i dagens race då man startar från ett betydligt bättre utgångsläge än senast. Vi tror Djuse laddar vad som går från start för att hitta ner i en bra position och kan man bida sin tid i en bra rygg fram till upploppet så tror vi ekipaget kan spurta ner alla. Häst och kusk i toppform gör att vi singelstreckar ekipaget då vi anser det vara toppchans för ett besök i vinnarcirkeln.

​​- – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com