V86 JÄGERSRO/SOLVALLA 11/10

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – -​​​

BÄSTA SPIKEN: 2 MARCELLO WIBB 71% (V86-7)

Har gjort de bra på slutet mot tuff konkurrens utan att få vinna. Nu kliver man rejält ner i klass och har ett väldigt bra utgångsläge. Han är snabb ut och ser ut att komma till ledning, därifrån är det hästen att slå. Formen är på topp och man kör fortsatt i jänkarvagn och barfota runt om, vi ser inget annat än spets och slut!

CHANSSPIKEN: 8 MY TAMBOURINE MAN 13% (V86-8)

Han har tagit fyra vinster på sina tolv första starter. Har haft problem med en del galopper på slutet men nu har man blivit en valack och det är ett stort plus då hingstnerverna kan ha spökat innan. Vi tror att detta är hästen med bäst kapacitet i loppet. Trots att utgångsläget inte är det bästa så förmodar vi att man kan fälla de andra hästarna oavsett position. Vi tar ställning i ett annars ganska öppet lopp och spikar!

​​- – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com