V86 Jägersro/Solvalla 11 september 2019 Start:20.30

Dags för V86 Xpress igen. Omgången ser spelmässigt spännande ut med en bra blandning av en del större favoriter och en hel del möjliga skrälldrag. Vi streckar på och håller tummarna för en eller annan skräll och bra utdelning – lycka till!

V86-1: Ranking: 5, 2, 4, 3, 6, 8, 1

Favoriten: 5 M.T.Insider med Olle Alsén får tipset. Är extremt startsnabb och trivs över den korta distansen – ska ses med bra chans men är man ute efter större pengar kan det vara läge att gardera favoriten då det dels inte är helt säkert att han spetsar och formen är även den lite diffus – mycket öppet bakom favoriten och garderar man ska man nog strecka på en del.

V86-2: Ranking: 5, 2, 1, 7, 3, 8, 4, 12, 6, 9, 11, 10

Favoriten: 5 Danilo Brick med Jorma Kontio får tipset. Felfri bör det vara en toppchans, men han är långtifrån travsäker och fyra senaste loppen har slutat med galopp så en gardering kan vara på sin plats. Främsta motbuden är 2 Digital Class och 1 Bottnas Easy Cash.

V86-3: Ranking: 3, 1, 6, 7, 9, 10, 2, 4, 11, 5, 12, 8

Draget: 3 Havbergs Viking med Per Nordström är ett roligt drag som A-häst/Utgångshäst på det reducerade systemet om man jagar lite större pengar. Formen är på topp och senast satt han fast med mycket krafter kvar. Är mycket snabb ut och bör kunna spetsa initialt och körs han i spets kan det hålla hela vägen, även från rygg ledaren är han segerfarlig om det löser sig med lucka till slut – endast streckad till 2 % är han en rolig storskräll.

V86-4: Ranking: 4, 11, 6, 7, 1, 9, 2, 3, 8, 10, 12

Favoriten: 4 Victory Topline är stor streckfavorit och får tipset. Han är snabb ut bakom bilen och spetschansen är god – därifrån ska han ses med mycket bra chans. Garderar man storfavoriten är främsta motbuden 11 Rajah Silvio och 6 Chapuy.

V86-5: Ranking: 8, 9, 4, 2, 5, 6, 7, 3, 1

Favoriten: 8 Cash Flow med Flemming Jensen får tipset. Formen är på topp och i ett litet fält som detta bör det vara en bra chans att det löser sig med positionerna och då bör hon vara starkast till slut. Bakom favoriten är det mycket öppet och garderar man bör man nog strecka på en del.

V86-6: Ranking: 2, 8, 6, 7, 3, 5, 1, 4

Draget: 2 Divine med Kai P Jussila får tipset. Från fint läge bakom bilen i det lilla fältet ska det kunna bli en bra position direkt. Formen är på topp och hon ska ses med bra chans i detta gäng. Eventuellt blir det barfota runt om och jänkarvagn för första gången.

V86-7: Ranking: 2, 3, 6, 8, 5, 1, 9, 11, 4, 7, 10

Favoriten: 2 Marcello Wibb med Johan Untersteiner blir stor streckfavorit och får tipset. Formen är fin och då han är snabb ut ska spetschansen vara god – det ska ha bra chans till spets och slut. Främsta motbudet är 2 Infinitus som har absolut toppform.

V86-8: Ranking: 8, 10, 4, 7, 5, 3, 1, 9, 2, 12, 11, 6

Draget: 8 My Tambourine Man med Nicklas Westerholm får tipsnicken. Har mycket hög kapacitet och oavsett position ska han ses med bra chans i detta gäng.

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com