V75-podden Bollnäs 14/9-19

Det är en lite märklig känsla att det bara är en V75-omgång den här veckan. ATG har varit duktiga på att köra extraomgångar under en längre tid, men denna och nästa vecka är det endast en omgång som gäller. Bollnäs är det som kör och den banan brukar ju höjas till skyarna vad det gäller skonsamhet mot hästarna och dylikt. Hoppas det blir bra väder på lördag så banan blir fin. Jag och Emil spelade in podden tidigare idag och det ställde till det en del. Vi hade nämligen Västerbo Pokerface som spik, men när han blev struken under dagen fick vi tänka om. Det medför ju också att vi pratar en del om just den hästen i V75-3, men vi nämner trots allt några andra också vilket gör att det ändå går att lyssna på. Håll till godo.

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com