V75 Bollnäs 14/9

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – -​​​

BÄSTA SPIKEN: 3 MAJESTIC MAN 27% (V75-1)

Gör en intressant debut i Sverige och kommer med fin form efter ha övertygat stort i den senaste starten. Då blev det seger från ledningen och siktet är åter igen inställt på den positionen. Svårare att nå dit den här gången och det kanske inte blir någon ledning då Crazy And Quick är väldigt snabb ut den första biten men oavsett bör man få en fin resa i den främre träffen. Intressant med Björn Goop upp för första gången och det får ses som ett stort plus. Motstånd saknas inte men vi tycker Majestic Man är huvudet högre än sina konkurrenter och gör man om den senaste prestationen ska det vara en bra chans att få besöka vinnarcirkeln igen. Vi inleder V75 med omgångens bästa spik!

CHANSSPIKEN: 2 ​SPIKLEBACK FACE 17% (V75-7)

Vi anser att Berghs hårding är värd att singelstrecka i den avslutande avdelningen. Snacka om att det blir ett riktigt ”TV-system” med SPICKELBACK FACE ensam på kupongen! Med avslutningen senast på 09.2/800 och att ekipaget nu är ute på en ännu bättre passande distans, dessutom från ett drömspår, gör att vi tycker att strecken kan sparas och vi singelstreckar denna fina Raja Mirchi avkomma!

​​- – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com