V86 JÄGERS/SOLVALLA 18/9

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – -​​​

BÄSTA SPIKEN: 3 OLLE ROLS 33% (V86-8)

Mycket talar för att det blir körning mellan flera startsnabba hästar som dock inte är ute på sin rätta distans. Örjan hoppar upp i sulkyn bakom Olle som nu kan servera hästen ett perfekt smyglopp i den främre träffen. Att det kommer gå undan från start gynnar vår spik som älskar tempo och Solvallas oval. Vi är helt övertygade om att Örjan kommer att komma flygandes på upploppet och sätta Olle Rolls nos först över linjen i den avslutande avdelningen. Ekipaget ska ses med högst vinstchans i loppet och vi tvekar inte att utse Olle till bästa spiken som i skrivande stund endast är spelad strax över 30% – BANK!

CHANSSPIKEN: 3 FRANKLIN FACE 26% (V86-3)

När vi öppnar startlistan för den tredje avdelningen så läser vi spets och slut för 3 Franklin Face, denna fyraåringen är naturligt startsnabb och är favorit enligt oss att ta hand om ledningen. Han är obesegrad från den positionen även om det endast är ett resultat efter ett försök. Vi gillar den statistiken i ett annars öppet lopp. Hästen är stark och rejäl och vi tror att Dante Koljini kan få fuska bort en stor del av loppet i ledningen vilket blir helt avgörande. Hur ska någon hinna ikapp? Till den blyga procenten sticker vi ut hakan och spikar då vi bedömer att hästen har högst segerchans i loppet och förmodligen leder detta från start till mål.

​​- – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com