V75 Färjestad 21/9

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – -​​​

BÄSTA SPIKEN: 12 BO C. 22% (V75-6)

Efter att ha sett senaste starten så kan vi verkligen rekommendera att singelstrecka CE’s uppsittning i avdelning 6. BO C. har vi fått information om att Maharajah sonen var HELT okörd i mål senast. Skulle luckan uppenbarat sig 100 meter tidigare så hade man vunnit. Vincent As står 20 meter bakom och är spelad till favorit i loppet av kollektivet… men vi tror helt enkelt att BO C. är hästen att slå i loppet! Bo meddelar även att BO kommer att sitta långt fram tidigt i loppet, trots 20 meter fram till första fållan! Omgångens bästa spik!

CHANSSPIKEN: 5 VICTORY ROAD 17% (V75-2)

Kommer med dokumenterad form och har nu tre raka segrar i bagaget, det ska även tilläggas att samtliga tre segrarna är tagna i ny regi och Ulf Stenströmmer vet ännu inte hur det känns att förlora med Victory Road. Är ingen raket ut men vi tror Carl Johan Jepson kan få överta ledningen i ett tidigt skede och därifrån blir ekipaget mycket svårslagna. Extra intressant att det blir barfota runt om och jänkarvagn för första gången. Borde vara klar favorit i loppet enligt och vi spikar!​

​​- – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com