V86 Åby/Solvalla

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – -​​​

BÄSTA SPIKEN: 9 CHARRUA FORLAN 60% (V86-2)

Kliver ner i klass och möter betydligt enklare motstånd än vad han har mött i dem senaste starterna. Charrua Forlan är huvudet högre än sina konkurrenter och trots han står på 20 meters tillägg ska han inte ha några problem att runda det här gänget till seger. Om inget oförutsett händer tror vi bara att Charrua Forlan vinner. Har högst vinstchans av alla ekipagen i omgången och vi utser honom till omgångens bästa spik!

CHANSSPIKEN: 2 RUDISHA 25% (V86-3)

Har inte fått till det på slutet men vi tror det är dags nu. Har bra kapacitet för klassen och om man ser till hästens kunnande borde det vara mera pengar på kontot. Från ett perfekt utgångsläge är man garanterad en fin resa och vi tror på goda segermöjligheter. Det är jämnt på strecken och i skrivande stund är han inte ens favorit vilket vi tackar för. Vi tar ställning här och spikar bästa hästen.

​​- – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com