V75 Solvalla lördag 28 september 2019 Start: 16.20

Finaler på Solvalla och omgången ser spännande ut spelmässigt och det bjuds på fin sport. Vi streckar på och håller tummarna för en eller annan skräll och bra utdelning – lycka till! 

V75-1: Ranking: 6, 10, 8, 4, 7, 5, 12, 2, 1, 3, 9, 11

Favoriten: 6 Ike Schermer håller fin form och är mycket snabb ut bakom bilen och spetsfavorit – ska eventuellt provas med barfota runt om för första gången. Ska räknas med mycket bra chans om han kommer till tät – han kan vinna även från andra positioner men blir då mer sårbar. Främsta motbudet är 10 Burning Man som har formen på topp.

V75-2: Ranking: 4, 7. 1, 2, 5, 6, 8

Favoriterna: 4 Forfantome Am och 7 Global Welcome där den förstnämnda får tipsnicken. Efter strykningen av favoriten Campo Bahia öppnas loppet upp – Forfantome Am är mycket snabb bakom bilen vid laddning och kommer han till spets är det en mycket bra chans. Främsta motbuden är 7 Global Welcome och 1 Zeus Bi.

V75-3: Ranking: 1, 3, 2, 7, 5, 6, 4

Favoriten: 1 Cab Lane med Jorma Kontio får tipset. Är snabb ut bakom bilen och från spets bör det vara en bra chans. Presterade inte på topp senast men var då inte helt frisk. Främsta motbuden är 3 Betting Gangster, 2 Max Brady och finska segermaskinen 7 Graceful Swamp.

V75-4: Ranking: 9, 3, 14, 5, 2, 8, 15, 1, 13, 7, 11, 12, 6, 10

Favoriterna: 3 Mellby Granat och 9 Viking Brodde där den sistnämnda får tipsnicken. Har mycket hög kapacitet och formen är fin. Kan hetsa upp sig ibland men håller han sig lugn bör han klara den långa distansen – främsta motbudet är 3 Mellby Granat som bör kunna komma til tät tidigt och därifrån ska han räknas med bra chans.

V75-5: Ranking: 10, 1, 4, 5, 6, 8, 2, 9, 3, 7, 11

Favoriten: 4 Highspeed Dynamite med Robert Bergh blir streckfavorit och ska räknas med bra chans. Har dock visat en del osäkra tendenser och travet stämmer inte alltid så en gardering kan vara på sin plats.

Draget: 10 Istanbul Boko med Jorma Kontio får tipsnicken istället. Hästen har visat mycket hög kapacitet och Jorma lär vara offensiv i sin styrning – kan vara starkast i detta gäng och ska ses med bra chans trots bakspåret.

V75-6: Ranking: 3, 4, 2, 10, 7, 1, 11, 6, 5, 8, 9, 12

Draget: 3 Cobourg Hanover med Emilia Leo är ett annat roligt drag som A-häst /Utgångshäst. Har hög kapacitet och är mycket snabb bakom bilen. Senast fastnade han med krafter kvar och kommer han till spets körs han nog där denna gång och då kan det hålla hela vägen – endast streckad till 6 % är han ett spännande drag.

V75-7: Ranking: 3, 1, 11, 2, 5, 6, 10, 12, 7, 4, 9, 8

Favoriten: 3 Milliondollarrhyme med Ulf Ohlsson får tipset. Har visat mycket fin form i yttersta eliten och i denna mycket fina och högklassiga Silverdivisionsfinal ska han ses med bäst chans. Kan vinna från alla positioner och bör hamna bra till då han är snabb ut bakom bilen. Streckar man vidare är det mycket öppet bakom favoriten och 1 Partizan Face känns spännande endast streckad till 4 % om man garderar favoriten.

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com