V75 Solvalla 28/9

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – -​​​

BÄSTA SPIKEN: 4 FORFANTONE AM 28% (V75-2)

Har bra kapacitet för klassen och har visat fin form på slutet. Senast var det ett riktigt formintryck då man stod för ett stark slutvarv och knep andraplatsen till slut. Värsta konkurrenten Campo Bahia är struken vilket underlättar enormt för våran spik. Hästen är kvick ut och vägen ligger nu öppen mot ledningen, skulle man nå den positionen tror vi Örjan Kihlström kommer att få styra och ställa som han vill där framme och då blir det inte lätta att plocka ner honom därifrån. Värsta konkurrenten Global Welcome har ett tuffare utgångsläge och kommer att få göra grovjobbet själv den här gången. Vi tycker Forfantone Am borde vara klar favorit och ska ha en toppchans att leda hela vägen. Omgångens bästa spik!

CHANSSPIKEN: 3 MELLBY GRANAT 23% (V75-4)

Infot från stallet säger att MELLBY GRANAT håller fin form fortsättningsvis och senaste jobben visar på det också.

Segrarna har varit övertygande och inte ens distansen denna gång oroar oss.

Man gör inga förändringar sen förra starten och möjligheten att sätta nosen först över linjen är riktigt höga!

Vi tror hårt på denna MAHARAJAH son och önskar stall Bergh all välgång!

​​- – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com