V75 Solvalla 29/9

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – -​​​

BÄSTA SPIKEN: 5 AETOS KRONOS 58% (V75-6)

Jerry Riordans fina springare blir bara bättre och bättre för varje start och senast gjorde man debut över distansen 2640 meter, men kunde trots det vinna enkelt även om man låg på en del första varvet. Man har visat att man kan vinna lopp på flera olika sätt och har dessutom visat prov på en enorm inställning och grymma fartresurser. Minns när man plockade ner Global Adventure från dödens i korta E3 finalen samt ByTheBook i den långa E3 finalen trots en resa i vida spår. Här har Riordan en riktig skjutare och favoritskapet i denna avdelning är verkligen befogat och vi utser ekipaget till omgången ”BANK” utan minsta tvekan.

CHANSSPIKEN: 9 DONTLOOSEALLMONEY 17% (V75-4)

Jim Oscarssons fina sto vann försöket på ett imponerande sätt där man bjöd på en ruggig avslutning med ca 350 meter kvar till mål. Skulle man få rätt draghjälp under slutrundan så kan det mycket väl bli repris på senast och vi är inte främmande för att det är detta ekipage som går hem med den fina segerchecken på 1,4 miljoner efter målgång. Vill man spika sig ur detta race så kan Jim Oscarsson och DONTLOOSEALLMONEY vara lösningen. ​

​​- – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com