Robert Berghs bästa chanser

Robert Bergh, 51, vann Kriteriet med Power på Solvalla. Nu är stjärntränaren tillbaka i vardagslunken. Vi tror att han har kraft och krut i sina hästar när V75-cirkusen stannar till i Skellefteå.

Stallskriket.nu rankar Berghs fem bästa chanser.

1. Superhett 
V75-7: 1 Macelleria.
Har ett perfekt läge och barfota runt om nu. Dessutom öppet huvudlag. Hästen är streckad på 60 procent av alla kuponger. Vi tror att den rutinerade kusken Per Lennartsson leder det här loppet från start till mål. Ett mycket bra spikförslag.

2: Hett
V75-1: 1 Vincent Horse.
Gigant Shadow är storfavorit i öppningen, men vi tror inte att Vincent Horse hamnar i skuggan. Berghs häst vinner inte så ofta men kommer närmast från en seger på bergsåker. Barfota runt om och ett perfekt läge nu. Se upp. Per Lennartsson sitter i sulkyn.

3: Skrällbudet
V75-6: 9 Angle of Attack.
Hedershästen imponerade stort i sin comeback för någon vecka sedan på Boden. Läget är lurigt, men formen helt på topp. Barfota runt om  och helstängt huvudlag. Mats E Djuse har stor chans att skrälla, streckad på tre procent. Här snackar vi kupongrensare.

Glöm inte:
V75-5 11 Island Life
Tillbaka efter uppehåll under sommaren. Kan smyga med och är ett givet streck på lördag.

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com