V75 Skellefteå 5/10

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – -​​​

BÄSTA SPIKEN: 6 CARMINE AM 31% (V75-6)

Gör nu sin tredje start i stall Timo Nurmos. I debuten i sin nya regi blev det galopp men kom sedan tillbaka starkt i den senaste starten och stod för en riktig fin prestation. Visserligen var det inte det tuffaste motståndet men intrycket var fantastiskt. Står bra till i det här loppet och har sina värsta konkurrenter 40 meter bakom i starten. Är ingen raket ut men kan öppna hyggligt och samtliga på främre volten är troligen nöjda med ryggen på Carmine Am. Vi räknar med att han tidigt sitter i ledningen och därifrån blir han väldigt svår att plocka ner, vi tror Ulf Ohlsson kommer hålla tempot uppe för att inte bjuda in tilläggshästarna. Borde vara mycket mer spelad och till endast 31% är det ett fynd! Omgångens bästa spik!

CHANSSPIKEN: 12 TANGEN HAAP 12% (V75-3)​

Vi är full medvetna om att ART KJARVALD vann senast, att VIXUS kommer på besök och att SJÖ ODIN står riktigt bra till på spår 7 men…med tanke på loppets utveckling på Bergsåker senast så är vi redo att chansspika Team Karlssons TANGEN HAAP! Hästen måste ha tagit ett kliv framåt efter det och att tränaren ”snackar ner’ möjligheterna bryr vi oss inte om. Nä, dax för Öviks pojken Björn att visa vart skåpet ska stå! Vi ser gärna en repris på Elitkampens utgång! Kör Björn! Kör!​

​​- – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com