V75 Åby 12/10

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – -​​​

BÄSTA SPIKEN: TONY AFRIKA 16% (V75-6)

Kommer med fin form och stått för bra prestationer på slutet, har verkligen jobbat ihop till en fullträff och står nu på tur för en seger. Spår 7 är inte optimalt men hästen kan öppna hyfsat och vi tror Marc Elias kör till från start med siktet mot ledningen. Tony Afrika trivs i spets där samtliga segrar har kommit ifrån och har nu tre segrar på fyra försök från den positionen. Väl i ledningen tror vi inte det kommer hända så mycket under loppet och Marc Elias kan troligen få fuska bort delar av det. Motstånd saknas inte men loppsenariet talar för vår spik och borde vara klar favorit i loppet, till endast 16% i skrivande stund spikar vi utan att tveka och utser Tony Afrika till ”OMGÅNGENS BÄSTA SPIK”.

CHANSSPIKEN: 6 KENNEDY 19% (V75-1)

Har varit ute i derbyt och andra tuffa lopp utan att lyckas vinna. I derbyt galopperade man tyvärr med 450 meter kvar. Vi är inne på att Kennedy tidigt ska sitta i spets och att han därifrån kommer vara svårstoppad. Han har gått bra på denna distansen tidigare och vi ser att den värsta motståndaren endast är han själv. Bara man håller sig i trav så tror vi att han kan bli svårslagen. För den som vågar spika i avdelning ett så är detta en riktigt spelvärd spik.

​​- – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com