V86 BERGSÅKER/SOLVALLA 16/10

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – -​​​

BÄSTA SPIKEN: 10 MUSSLE HILL 39% (V86-8)

Kommer med full form, och med seger senast visade han att man har kapacitet att slå hela fältet idag. Att man har spår tio, tror vi inte är några problem då man kan hålla sig lugn ifrån start och sedan visa att man bara är bäst. Möter en del bra hästar, men vi tror att på upploppet så kommer det gå undan och dom andra får vara riktigt bra för hänga med!

​CHANSSPIKEN: 6 DOMINIC WIBB 25% (V86-4)

Kommer med två raka segrar och nu tror vi man kommer att lösa den här uppgiften. Vi har en känsla att DOMINIC WIBB kan vinna från dom flesta positionerna, så även om man skulle behöva gå i dödens så tror vi inte det är några problem. Vi tar ställning i ett ganska öppet lopp och spikar!​

​​- – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com