V86 Bergsåker/Solvalla 16 oktober 2019 Start:20.30

Dags för V86 Xpress igen. Omgången ser spelmässigt spännande ut med en bra blandning av en del större favoriter och möjliga skrällar – vi streckar på och håller tummarna för en eller annan skräll och bra utdelning – lycka till!

V86-1: Ranking: 4, 10, 1, 6, 9, 5, 2, 11, 7, 3, 12, 8

Favoriten: 4 Mellby Galanga med Emilia Leo får tipset. Han har visat mycket hög kapacitet, men det har blivit en del galopper. Sköter han sig denna gång och går felfritt är det en bra chans. Gör favoriten bort sig är de främsta motbuden 10 Majet af Djupmyra, 1 Lolee Trizzofrock, 6 Zodiac Kronos samt skrällen 9 Whitsun Madonna.

V86-2: Ranking: 3, 4, 2, 8, 1, 7, 5, 10, 9, 6

Favoriten: 3 Conrads Rödluva med Örjan Kihlström blir berättigad storfavorit. Är jämn och säker i sina prestationer och formen är fin enligt stallet. Bör få en fin resa från bra läge bakom bilen och kommer hon till spets blir hon mycket svårslagen. Främsta motbuden om man garderar storfavoriten och hoppas på favoritfall är 4 Felicity Shagwell, 2 Zeta Wise As och 8 Fanny Chenal.

V86-3: Ranking: 6, 3, 4, 1, 2, 8, 7, 5, 9

Favoriten: 6 Tangen Haap med Björn Karlsson får tipsnicken. Har inte formen helt på topp och ska köras med skor denna gång vilket inte är optimalt. Från ett bra läge i detta lite ihåliga kallblodslopp ska det ändå vara en bra chans. Garderar man är det öppet bakom favoriten – främsta motbuden är 3 Art Nökkve, 4 Pydin samt 1 Tand Kraft.

V86-4: Ranking: 10, 9, 6, 8, 2, 11, 5, 3, 7, 1, 4, 12

Draget: 10 Kick the Dust med Johan Untersteiner får tipset i detta öppna och fina 3-åringslopp. Har visat fin form och han är under utveckling. Har inte mött så tuffa hästar tidigare, men stämmer det med positionerna kan han avsluta mycket vasst till slut och vara starkast till slut – endast streckad till 6 % känns han spännande.

V86-5: Ranking: 9, 1, 5, 2, 3, 4, 12, 11, 10, 7, 8

Favoriten: 9 Eder Bob med Magnus A Djuse får tipset. Han har visat mycket fin form på slutet och trots tillägg ska det vara en bra chans att han rundar detta gäng. Öppet där bakom och garderar man storfavoriten är skrällen 1 Giampolo Poof spännande då han suttit fast två gånger i rad och sett laddad ut.

V86-6: Ranking: 7, 9, 4, 1, 6, 2, 12, 8, 3, 5, 10, 11

Favoriten 9 Global Winner med Örjan Kihlström ska ses med bra chans. Har dock galopperat en hel del så en gardering behöver inte vara fel.

Draget: 7 Tengil Face med Kevin Oscarsson är ett spännande drag som A-häst/Utgångshäst på det reducerade systemet i jakten på lite större pengar. Har hög kapacitet när han fungerar men det har strulat en del i de senaste starterna. Tränar på bra enligt stallet som låter uppåt och även om det är spår en bit ut på vingen finns det spetschans efter halvvarvet – endast streckad till 7 % känns han spännande i detta gäng.

V86-7: Ranking: 7, 4, 15, 3, 5, 9, 6, 13, 14, 8, 11, 12, 2, 10

Draget: 7 Dame Dream med Markus B Svedberg är ett annat spännande skrälldrag i ett mycket öppet stolopp. Hon håller en jämn och fin form och nerstruken ett spår finns det möjligheter att hon får överta spets då spetsfavoriten 4 Pippi Roc varit ifrån ett tag och kan tänkas släppa för att få ett snällare upplägg – kommer hon till spets kan det hålla hela vägen och endast streckad till 5 % är hon ett spännande drag.

V86-8: Ranking: 10, 2, 5, 4, 3, 6, 8, 7, 9

Favoriterna: 10 Missle Hill och 2 Cab Lane där den förstnämnda får tipsnicken. Har visat en jämn och fin form och ska ses med bra chans trots bakspår. 2 Cab Lane har varit mer ojämn i sina prestationer och senast blev det galopp. Har dock visat mycket hög kapacitet och är han i balans och form för dagen blir han mycket svår att plocka ner om han får bestämma i täten.

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com