V75 Gävle 30/11

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – -​​​

BÄSTA SPIKEN: 5 MILLIGAN’S SCHOOL 61% (V75-3)

Här tror vi på toppchans för Stefan Melanders Milligan´s School som har sett slagen ut från ledningen i två av sina tre senaste starter men som kontrat till seger, vilket verkligen visar på en ruggig vinnarskalle. Vägen ligger öppen för ledningen och skulle Ulf Eriksson få bestämma tempot så har vi svårt att se någon rubba denna starka kuse, minns tredje platsen över aktuell distans och då var det Åbys Stora Pris och motståndarna före i mål var Propulsion och Makethemark och den typen av kvalificerat motstånd ställs man verkligen inte emot denna gång. Förutsättningarna ser bra ut på förhand och med tanke på kapaciteten man besitter så ser det ljust ut för ett ytterligare besök i vinnarcirkeln, vilket gör att vi utser ekipaget till omgångens ”BANK”

​CHANSSPIKEN: 4 LÖV TEDDY 22% (V75-4)

I detta kallblodsrace vill vi lyfta fram Jorma Kontios uppsittning som senast på Bjerkes oval fick en tuff inledning men kunde trots det bärga andra platsen då man tyvärr åkte dit mot en smygkörd. Senast man gästade Sverige, vilket var för tre starter sedan så vann man på ett överlägset sätt från spets och helt omöjligt är det inte att man lyckas nå den positionen igen, speciellt med Jorma i jollen som även får ses som ett kuskplus. God statistik i Sverige där man på fyra starter har två segrar, vilket vi anser är starka papper och önskar man ta ställning i detta lopp som annars känns vidöppet på förhand så kan Jorma och Löv Teddy vara lösningen.

​​- – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com