V75 Gävle lördag 30 november 2019 Start: 16.20

Omgången avgörs denna gång på Gävletravet och det bjuds på fin sport – vi streckar på och håller tummarna för en eller annan skräll och bra utdelning – lycka till! 

V75-1: Ranking: 2, 3, 4, 7, 10, 6, 5, 8, 9, 12, 1, 11

Favoriterna: 2 Thrust Control och 3 Hazard Boko där den förstnämnda får tipsnicken. Trust Control håller fin form och löser det sig med positionerna kan han vara starkast till slut i ett öppet kortlopp. Främsta motbudet är Hazard Boko som lär laddas från början i spetsstriden, men både 7 Ebony Boko och 8 M.T Insider är extremt startsnabba och lär laddas vad det går från spår längst ut på vingen så det kan kosta en del att försöka svara ut dessa vilket kan sitta i benen in på upploppet.

V75-2: Ranking: 7, 5, 9, 11, 1, 15, 6, 13, 2, 8, 10, 3, 12, 4, 14

Draget: 7 Kavata Käll med Peter G Norman är ett roligt drag som A-häst/Utgångshäst på det reducerade systemet om man jagar lite större pengar. Visade fin form vid två övertygande segrar, men presterade lite sämre senast, men trivdes då inte på banan. Sitter formen där igen kan hon avsluta mycket vasst och endast streckad till 5 % är hon ett spännande skrälldrag.

V75-3: Ranking: 5, 7, 1, 12, 4, 10, 3, 8, 2, 6, 11

Favoriten: 5 Milligan´s School med Ulf Eriksson blir stor streckfavorit och får tipset. Klarar den dryga distansen och håller fin form. Bör ha fin chans att komma till spets och därifrån ska det vara en mycket bra chans. Främsta motbuden är 7 Zenit Brick, 1 Mr Golden Quick och 12 Elian Web.

V75-4: Ranking: 12, 5, 4, 7, 14, 2, 8, 13, 1, 3, 11, 6, 15, 10, 9

Draget: 12 Demex med Wiktor Kylin-Blom är ett annat roligt skrälldrag som A-häst/Utgångshäst på det reducerade systemet om man jagar lite större pengar. Håller mycket fin form och från springspår lär han komma iväg fint eftersom han är startsnabb – kan eventuellt få överta ledningen och då är han ett mycket spännande drag. Ska eventuellt provas barfota runt om för första gången vilket också känns spännande – endast streckad till 3 % kan han skrälla. Främsta motbuden är de betrodda favoriterna 5 Voje Jerv, 4 Löv Teddy och 7 Hvalstad Odin.

V75-5: Ranking: 1, 3, 8, 2, 9, 6, 7, 4, 5, 10, 11

Favoriten: 1 Inspector med Carl Johan Jepson får tipsnicken. Håller fin form och från innerspår ska det vara bra chans att han håller ledningen och då blir han en svår nöt för övriga att knäcka. Har galopperat en del så det finns viss risk för en galopp vid laddning från start, men felfri ska han ses med mycket bra chans. Garderar man favoriten är främsta motbuden 3 Italiano Boko, 8 Surf´n Turf, 2 Turenne samt 9 Mint Sånna.

V75-6: Ranking: 8, 5, 11, 4, 2, 10, 7, 9, 3, 1, 12

Draget: 8 Whipped Eggs med Per Lennartsson får tipsnicken. Håller fin form och har styrkan som vapen – trivs över den långa distansen och stämmer det med positionerna kan han vara starkast till slut. Stall Robert Bergh har toppform och han hästar ska passas extra för tillfället. Främsta motbuden är favoriten 5 Magic Cash och 11 Global Winner.

V75-7: Ranking: 11, 3, 7, 1, 2, 10, 5, 4, 9, 6, 8

Favoriten: 11 Seismic Wave med Örjan Kihlström visade fin form vid seger i senaste starten. USA importen har nu gjort 3 starter för tränare Timo Nurmos och vunnit 2 av dessa. Visade oerhörda fartresurser i USA som 3-åring och är svårbedömd. Travet flöt inte helt hundra senast och från bakspår kan det bli strul – kapacitetsmässigt kan han vara huvudet högre än övriga här och han ska räknas med bra chans.

Draget: 3 Religious med Claes Sjöström är första motbudet om man garderar den stora favoriten. Håller fin form och då han är mycket snabb ut bakom bilen finns det en klar spetschans om han tar en längd på Mas Capacity – kommer han till spets blir han en svår nöt att knäcka även för favoriten då han kan gå en 13-tid eller strax därunder på distansen. Han är endast streckad till 4 % i skrivande stund men det lär öka en hel del innan spelstopp.

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com