V86 Bergsåker/Solvalla 4 december 2019 Start:20.30

Dags för V86 Xpress igen. Omgången ser som vanligt spelmässigt spännande ut med en bra blandning av en del större favoriter och möjliga skrällar. Omgången kryddas dessutom med en superjackpot och ATG beräknar att en ensam vinnare kan kamma hem minst 26 miljoner kronor – vi streckar på och håller tummarna för en eller annan skräll och bra utdelning – lycka till!

V86-1: Ranking: 2, 5, 4, 3, 10, 6, 9, 11, 12, 7, 1, 8

Favoriten: 2 Tekno Eld med Magnus A Djuse får tipset. Har nu två lopp i kroppen efter ett längre uppehåll och toppformen bör vara nära – bör kunna köras till spets efter en bit och därifrån ska det vara en mycket bra chans. Främsta motbuden är 5 Myr Faksen och 4 art Kjarvald.

V86-2: Ranking: 4, 3, 2, 6, 5, 8, 10, 1, 11, 9, 7

Favoriten: 4 Hawk Cliff med Örjan Kihlström får tipsnicken. Såg mycket fin ut vid comeback efter uppehåll senast – blev störd men avslutade mycket vasst. Formen bör vara ytterligare framflyttad och han ska räknas med mycket bra chans i detta gäng. Bakom favoriten är det vidöppet och här ska man nog inte spara på strecken vid gardering.

V86-3: Ranking: 8, 1, 5, 3, 6, 7, 2, 9, 4

Draget: 8 Thelma M.M. med Tomas Pettersson får tipsnicken. Har visat fina fartresurser och stämmer det med positionerna kan hon fälla samtliga till slut med sin vassa spurt. Främsta motbudet är favoriten 1 Vici Volantes som också visat fina takter och ska räknas med chans.

V86-4: Ranking: 2, 10, 4, 12, 7, 5, 1, 9, 3, 8, 6

Favoriten: 2 Pastorns Lady med Torbjörn Jansson får tipset. Håller fin form och stallet tror inte att skor på ska vara något stort minus. Hon är snabb ut bakom bilen och kommer hon till spets kan det hålla hela vägen. Främsta motbudet i spetskörningen är 4 Cherish Love som kapacitetsmässigt inte räds favoriten, men kommer från en sämre prestation och kan bli het vid laddning och spetskörning så det bör vara fördel för Pastorns Lady på visad form.

V86-5: Ranking: 3, 8, 9, 1, 14, 2, 6, 11, 5, 12, 15, 13, 4, 10

Favoriten: 3 Van Gogh Z.S. med Kenth Åkerlund blir i särklass omgångens största favorit och mest anlitade spik. Håller toppform och felfri ska det vara en toppchans. Han har galopperat några gånger och det är väl det som kan fälla honom – garderar man storfavoriten och hoppas på skräll är de främsta motbuden 8 Noble Boy som suttit fast med krafter kvar de två senaste loppen samt 9 Captain Knas.

V86-6: Ranking: 3, 7, 5, 1, 11, 9, 8, 4, 2, 10, 12

Favoriten: 3 Wreckless M.M. med Anders Eriksson får tipsnicken. Håller fin form och är mycket startsnabb bakom bilen – skor ingen nackdel då det är hans vanliga balans. Från spets blir han svårslagen och ska ses med bra chans.

V86-7: Ranking: 5, 1, 6, 4, 11, 9, 3, 7, 12, 2, 10, 8

Draget: 5 Heading Reference med Daniel Wäjersten är ett roligt drag som A-häst/Utgångshäst på det reducerade systemet i jakten på lite större pengar. Han håller mycket fin form och tål en del jobb på vägen. Ska lättas i balansen och endast streckad till 14 % i skrivande stund känns han spännande. Främsta motbuden är 1 Vincent Horse och 6 Cobourg Hanover.

V86-8: Ranking: 2, 3, 9, 1, 6, 5, 7, 11, 12, 4, 10, 8

Draget: 2 Arctic Agent med Janne Korpi är ett annat roligt drag som A-häst/Utgångshäst på det reducerade systemet i jakten på jackpotmiljonerna. Vann senast från ledningen efter uppehåll. Formen bör vara framflyttad och stämmer det med positionerna kan han skrälla i det avslutande loppet – endast streckad till 4 % är han ett roligt skrälldrag. Främsta motbuden är spetsjagande 3 Got to Dash och 9 Encore un Sisu som gästar från Norge och kommer från en övertygande seger där.

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com