V86 BERGSÅKER/VALLA

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – -​​​

BÄSTA SPIKEN: 2 TEKNO ELD 33% (V86-1)

Direkt i inledningen så kommer vi att ta grepp om omgången då vi tycker att TEKNO ELD helt enkelt är det kallblod som står på tur för att vinna. Startsnabb som J-O Perssons Tekno Odin avkomma är, så finns det en stor möjlighet att det blir en resa som etta hela vägen runt. TEKNO ELD har nu två lopp i kroppen efter längre vila och formen är kanske inte på max nivå men tillräckligt hög för att Magnus A Djuse ska kunna få vinna inledande avdelning på omgången!

TEKNO ELD är inte omgångens största favorit men spelprocenten vs. vinstchansen gör att vi utnämner TEKNO ELD till omgångens bästa spik!

KÄFTSMÄLLEN: 14 I’LL FIXIT 2% (V86-5)​

När rankingen gjorts och vi tittar på streckprocenten så blir vi mycket förvånade då I’LL FIXIT endast streckas på knappa 2% av kupongerna! Krister Jakobsson har en klart uppåt gående form i stallet och det finns en anledning till att I’LL FIXIT startar på spår 14 då det är spårtrappa. Mats E Djuse upp i sulkyn och han kan klockan, det är dessutom 2640 meter vilket är en stor fördel för Orlando Vici avkomman I’LL FIXIT. Här kan det bli en riktig “käftsmäll” för dom som inte läst våran analys!

​​- – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com